Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Magazine

Yay! Dit is de nieuwste Fashionchick Girls

FC Girls, 25 april 2018

Yay! Dit is de nieuwste Fashionchick Girls

aaaa

Yay! De nieuwe Fashionchick Girls is uit. Deze maand staat het blad helemaal in het teken van family, sporty fashion en voorjaarsbeauty. Over beauty gesproken, hebben jullie de cover al gezien? Pretty Djamilla vertelt in het blad alles over haar YouTubekanaal, de hoofdrol in de film Misfit en haar tour!

Family

Wat is er waanzinniger dan rich en famous zijn? Rich en famous zijn met je familie! Liefde is all in de family van de Hadid’s, de Efron’s en de Smith’s. Ben je benieuwd waarom? We vertellen het je op pagina 82. Speaking about rich and famous with the fam: Gio en Melanie Latooy maken YouTube-video’s met hun hele familie. In het interview kom je meer te weten over het succes van de tweeling, werken met je ouders en de rare dingen die fans soms doen…  

Sporty Fashion

Do! Trek die retro sportsokken maar hoog op, want ze mogen weer! In het ‘Game on’ fashion dossier van deze maand zien we voornamelijk sporty fashion. Huh? Ja, je leest het goed: sporty fashion. Stoere petjes, oversized sporty sweaters en coole fanny packs zijn helemaal hip! Fashionchick Stefania is ook niet zo vies  van de sportylook. Deze getalenteerde girl heeft een geweldige style die iedereen moet zien. Bewonder daarom op pagina 34 haar overvolle en stijlvolle kledingkast.

Voorjaarsbeauty

Make it pop! Deze zomer staat de voorjaarsbeauty helemaal in het teken van kleur. Oogschaduw in knalgele, knalblauwe en oranje tinten. We like! Vanaf pagina 60 vind je de perfecte producten en leggen we je uit hoe jij zo een voorjaarslook kan rocken. Like a pro!

Kan jij nu al niet wachten om het magazine te lezen? Zorg dan dat je de nieuwe Fashionchick Girls snel in je handen krijgt. Buy now, thank us later!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer