Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

YAY: de nieuwe trailer van Riverdale belooft veel goeds

FC Girls, 29 december 2017

YAY: de nieuwe trailer van Riverdale belooft veel goeds

d

Goed nieuws voor de echte ‘Riverdale‘-fans! De tweede helft van de Netflixserie zal namelijk teruggaan naar hoe het vroeger was. Dat wil zeggen dat ze zich in de komende afleveringen zullen focussen op het schoolleven van Archie en zijn vrienden en dus ook op de relaties. Yay!

Vriendschappen en relaties
Wij girls tellen ongeduldig af naar 18 januari 2018, want dan is Riverdale terug! Gelukkig komen we in de tussentijd heel wat te weten over de nieuwe afleveringen dankzij de trailers en interviews. Nu is er goed nieuws voor de fans die het eerste seizoen beter vonden dan het tweede. Volgens uitvoerend producent Roberto Aguirre-Sacasa zullen de komende afleveringen namelijk meer focussen op de vriendschappen en relaties.

Begrijp ons niet verkeerd: we houden van Riverdale en al zijn afleveringen. Toch hebben we in het tweede seizoen de liefde gemist en hadden we het toch een beetje gehad met die moordlustige black hood.

Drama en misdaad
Toch wil dat niet zeggen dat we afscheid moeten nemen van andere elementen zoals drama en misdaad. Die thema’s zullen nog steeds heersen in de show. We gaan nu eindelijk Jellybean, het zusje van Jughead, te zien krijgen en ook de verloren broer van Betty zal een rol spelen. Wij girls kunnen niet wachten!

Spoiler alert, bekijk de nieuwste trailer hieronder!

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Dit zijn de herkenbare trends voor girls uit de jaren '00.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Jurken

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer