Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Wow: Kylie Jenner viert geheime babyshower én is verloofd

FC Girls, 14 november 2017

Wow: Kylie Jenner viert geheime babyshower én is verloofd

De geruchten rond de nog nooit bevestigde zwangerschap van Kylie Jenner en boyfriend Travis Scott blijven maar doorgaan. Zo zou moeder én manager Kris Jenner een geheime babyshower voor Kylie hebben georganiseerd die wel héél goed afgeschermd was. En alsof dat nog niet genoeg juicy nieuws is, gaan er ook geruchten rond dat Kylie nu verloofd zou zijn met Travis. Say whaaat?!

kylie

Maar de ‘geheime’ babyshower bleek toch niet helemaal geheim te zijn. Via een helikopter wist de paparazzi foto’s te maken van het feestje. De hele Kardashian-familie was aanwezig in matchende roze satijnen pyjama’s in de tuin van hun miljoenenvilla in Calabasas. In de tuin stond een gigantisch roze prieel dat versierd was met honderden lichtroze rozen. #Goals!

Volgens Radar Online melkt moeder en manager Kris de zwangerschap van haar dochter helemaal uit. Zo komt er een baby-kledinglijn én wordt de hele zwangerschap opgenomen voor Kylie’s realityserie. 

Maar Kylie lijkt zich ondertussen met hele andere dingen bezig te houden, want zaterdag plaatste ze een foto op Snapchat van haar linkerhand met wel een hele grote ring om haar vinger. What’s happening Kylie??

Volgens Mirror is dat het definitieve bewijs dat de celebrity zich onlangs heeft verloofd met rapper Travis Scott. En ze zou zelfs nog meer hints geven via het sociale medium! Een dag eerder plaatste Kylie al allemaal foto’s met roze items, iets wat volgens fans een indicatie is dat ze zwanger is van een meisje.

kylie 

Wij weten niet wat er allemaal waar is en wat niet, maar wij zijn in ieder geval erg blij voor Kylie!

Zeven signs dat je crush eigenlijk niet de moeite waard is!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer