Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Wow: Katherine Langford gaat blond voor nieuwe film!

FC Girls, 07 februari 2018

Wow: Katherine Langford gaat blond voor nieuwe film!

grsv

We kennen Katherine Langford allemaal als de pretty Hannah Baker uit 13 reasons why. Wat voor veel kijkers al een shocker was tijdens de serie: ze knipte haar lange lokken kort!

Katherine heeft alles voor een film of serie over, dat hebben we gezien. Just like now. Katherine is al een tijdje bezig voor de nieuwe film ‘Spontaneous’ en ook hiervoor geldt: haar uiterlijk houdt haar niet tegen. Afgelopen week verfde Katherine namelijk haar haren blond! Say what? Dit is een grote verandering ten opzichte van de lange brunette, maar het staat haar goed!

Blond Hollywood

Blond haar lijkt de laatste tijd aan te slaan bij de Hollywood stars. Selena Gomez trok afgelopen najaar de aandacht met haar fel blonde haar en ook Lucy Hale vertelde dat ze er ook over nadacht! Wordt heel Hollywood straks blond?

Spontaneous

De film ‘Spotaneous’ is een sci-fi fantasy-film gebaseerd op een roman. In de film zal Katherine schitteren als Mara Carlye, wiens leven wordt veranderd wanneer studenten uit haar hogere klas uit het niets letterlijk exploderen. Terwijl in de film er steeds meer studenten om het leven komen, zoeken Mara en haar vrienden naar een verklaring en oplossing. Zouden ze het allemaal overleven?

Scary! Wij kijken uit naar een blonde Katherine.

hu

Lees ook: OMG Kylie Jenner is bevallen van een baby girl

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer