menu
Fashion

WOW: Dit zijn 5 handige geheimen over Primark

FC Girls, 22 november 2017

Wij girls houden van shoppen bij de Primark. Fashionable items scoren die rechtstreeks van de catwalk lijken te komen, maar toch goedkoop in een grote papieren zak belanden, heerlijk! In deze YouTube-video geeft de vriendin van een Britse medewerker inside informatie die ons volgende bezoekje aan de keten nóg aangenamer zal maken.

#1. New stuff everyday
Primark krijgt elke dag een nieuwe voorraad kleding binnen. Vind je dat ene truitje niet meer in jouw maat? No worries! Kom gewoon een andere dag terug en je hebt een grote kans dat het er opnieuw vrolijk tussen hangt. En het kan zelfs zijn dat er een hele hoop nieuwe dingen zijn!

#2. Early bird
Het is altijd druk in Primark en je kan niet meer op één hand tellen hoeveel van die shoppingtassen je al tegen je knie aan hebt gekregen. Daarom is het allerbeste moment om rond te neuzen in de winkel ‘s morgens wanneer hij net open is. Vroeg opstaan was nog nooit zo makkelijk! Ben je geen early bird? Ga dan een klein uurtje voor sluitingstijd!

#3. No match
Een hele belangrijke les: vertrouw niet op de kledinghangers. De maten die op het label staan, komen in veel gevallen niet overeen met de maat van het kledingstuk dat eraan hangt. Om een miskoop te vermijden check je dus de maat in het etiketje zelf.

#4. Logic
De broeken, truien of T-shirts op de tafels liggen wel degelijk in een bepaalde volgorde. Ze zijn gesorteerd van kleine naar grote maten. Begin dus niet als een wilde door alle stapels te rommelen, maar denk logisch na.

#5. Spot on
Merk je dat er een klein gaatje in of een vlek op een kledingstuk zit, meldt dat dan zeker aan de kassa. In Engeland kan je namelijk 10 procent korting krijgen op zo’n item. Wow, dat moeten we eens testen in ons eigen landje!

Lees ook: OMG! Er bestaan nu zwarte inlegkruisjes
Beeld: Unsplash

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer