Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

Wow! Deze chick maakt kunstwerken in smoothie bowls

FC Girls, 08 november 2017

Wow! Deze chick maakt kunstwerken in smoothie bowls

Ben jij altijd jaloers op die pérfecte food foto’s op Instagram en denk je dat het niet mooier kan? Think again. Hazel Zakariya is een echte smoothie-artist en ze maakt de meest amazing kunstwerken in haar  smoothie bowls. Een papegaai in je ontbijtje? Hazel kan het. En een portret? Geen probleem. Eetbare kunst, sounds like a good plan!

Smoothie

Hazel Zakariya komt uit Nieuw-Zeeland en ze heeft een Instagram account aangemaakt om de allermooiste smoothie-kunstwerken ever te delen met de wereld. Inmiddels heeft ze al bijna 22.000 Instavolgers en wij kunnen niet geloven wat ze allemaal kan met smoothies, superfoods als verf en een penseel. Onder elke foto plaatst ze de ingrediënten die ze voor haar kunstwerk heeft gebruikt, mocht je ooit de tijd én het geduld hebben om zelf aan de slag te gaan.

“Het begon met een gelukkig ongeluk,” aldus Hazel. “Ik probeerde mijn soep te garneren met kokosmelk-golfjes, maar dat ging niet helemaal volgens plan. Toen heb ik er wat pesto aan toegevoegd om een boom te maken.”

Klinkt het een beetje gek? Misschien. Maar nadat je de volgende foto’s gezien hebt, weet je gelijk wie je moet volgen op Instagram: @hazelzakariya! Kan ze niet elke ochtend zo’n ontbijtje voor ons klaarmaken? #Heaven!

SmoothieSmoothieSmoothieSmoothie

Zo ga je om met toetsweekstress!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer