Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Life

WOW: 90% van de boys vindt beenhaar bij girls niet erg

FC Girls, 05 december 2017

WOW: 90% van de boys vindt beenhaar bij girls niet erg

d

MNM kwam met hun 'Eerlijk Haaronderzoek' achter de mening van jongeren over onder andere schaamhaar en okselhaar. Daar kwamen heel wat boeiende resultaten uit! 90 procent van de boys vindt bijvoorbeeld beenhaar bij girls helemaal niet erg. Benieuwd naar wat de jongens nog meer vinden? We zetten de resultaten op een rijtje.

Schaamhaar under control
Volgens de boys moeten girls hun schaamhaar op z’n minst bijwerken. Kaal, bijgewerkt of een figuurtje is dan weer persoonlijke mening, maar een wilde bos wordt volgens het onderzoek niet meer geaccepteerd. Dit komt dan ook maar bij 11 procent van de meisjes voor.

Beenhaar is oké
Dit hadden wij niet verwacht, maar blijkbaar vindt 90 procent van de mannen beenhaar bij vrouwen niet erg, terwijl wij meisjes het wél storend vinden. Al is dat voor ons nog geen reden om onze benen ook echt te scheren tijdens de wintermaanden.

Volgens het onderzoek scheert de helft van de meisjes zich als ze op date gaan. Klinkt logisch. 31 procent scheert beenhaar echt al-tijd af en ongeveer 16 procent zijn lazy girls die hun benen nooit scheren in de winter – helemaal begrijpelijk, of course. Wij zijn blij om te horen dat slechts 3,4 procent hun benen speciaal scheert voor de boyfriend.

Jep, anushaar is real
Nee, je bent niet abnormaal als je plots haar tussen je bilspleet ontdekt. De meeste vrouwen hebben hiermee te maken en de helft van hen haalt dit dan ook voorzichtig weg.

Dit is natuurlijk allemaal héél interessant om te weten, maar onthoud wel: het is nog altijd jij die beslist wat je met je been, schaam, oksel- of anushaar doet!

Deze red velvet pepernoten wil je meteen maken!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer