Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Celebs

Woohoo! Nina Dobrev speelt in een nieuwe serie

FC Girls, 15 maart 2018

Woohoo! Nina Dobrev speelt in een nieuwe serie

ref

Vampire Diaries-fans opgelet: Nina Dobrev is terug! Gisteren maakten we al bekend dat er een spin-off van The Originals komt, maar er komt nog meer vampire news naar buiten. Nina Dobrev keert namelijk terug naar de televisie in een nieuwe serie genaamd Fam. Dit keer gaan we haar alleen niet zien met scherpe tanden...

De serie Fam is een komedieserie waar Nina is gecast als Clem, een jonge vrouw met donkere geheimen. Clem zorgt ervoor dat haar leven op het goede spoort blijft, maar alles komt op z’n kop te staan als haar halfzusje voor de deur staat en dreigt één van haar grootste leugens te ontmaskeren: ze heeft iedereen verteld dat haar onbekende vader dood is, terwijl hij eigenlijk nog leeft. Hoe gaat Clem ervoor zorgen dat haar leugens geheim blijven? Spannend!

Vorig jaar vertelde Nina dat ze wat tijd nodig had na The Vampire Diaries. “Toen ik de show verliet, was ik klaar om iets anders te doen, ik wilde iedereen ongelijk bewijzen dat ik mijn hele leven dezelfde rol zou spelen of vast zou zitten aan jongere rollen”, zei ze. Hoewel er nu alleen nog maar en pilot-aflevering is gepland, betekent dit dat Nina wél terugkeert naar het kleine scherm.

Wij zijn in ieder geval enthousiast!

Lees ook: Noo, Gigi en Zayn zijn uit elkaar

Beeld: Shutterstock

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer