Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Woohoo het is Complimentendag!

FC Girls, 01 maart 2018

Woohoo het is Complimentendag!

i

Vandaag is het de perfecte dag om een paar complimenten uit te delen want 1 maart is het Nationale Complimentendag, spread the good vibes! Een compliment krijgen: daar wordt toch iedereen happy van. Dit zijn 5 fun facts over complimentjes, om helemaal in de stemming te komen.

#1 Confidence
Het geven van complimentjes geeft niet alleen de ontvanger meer zelfvertrouwen, maar ook de gever. Geen reden om het niet te doen dus.

#2 What do you love more?
Mensen worden gelukkiger van het krijgen van complimentjes dan van het ontvangen van cadeaus. Dit had je niet verwacht, he.

#3 OPS
Het perfecte compliment bestaat uit drie dingen: Oprecht, Persoonlijk en Specifiek. Geef iemand dus alleen een complimentje wanneer je het meent. De beste complimenten zijn voor één persoon bedoeld en hoe specifieker je compliment, hoe leuker!

#4 Just take it!
Waarom vinden we het allemaal toch zo moeilijk om een complimentje in ontvangst te nemen? Nou volgens psycholoog Marius Rietdijk zit het zo: "Het is alsof je iets krijgt en je zelf niets bij je hebt om terug te geven." Maar dit betekent niet dat je niet blij mag zijn met een lief complimentje! Just enjoy it.

#5 #Complimentendag
Op social media gaat de hashtag Complimentendag vandaag rond. Post jij een leuke foto of schrijf je een lieve tweet? Zet de hashtag eronder en maak veel meer mensen blij op deze happy day.

Dus zit niet langer stil en deel vandaag wat complimentjes uit, you can do this!

lees ook: Deze 6 haarstruggles herken je zeker als je blond haar hebt

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer