Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Winnen

WIN: Kaartjes voor de film Every Day voor jou en je lover

FC Girls, 09 februari 2018

WIN: Kaartjes voor de film Every Day voor jou en je lover

suahs

Heb jij nog geen plannnen voor Valentijnsdag met je lover? En lijkt het je ook supertof om een keer naar een première te gaan? Fashionchick Girls geeft 2X twee kaartjes weg voor de voor premiere van de romantische film Every Day.

In de film wordt Rhiannon na een geweldige date smoorverliefd op Justin. Als Justin de volgende dag verward op school aankomt, verandert alles.

Justin beweert zich namelijk niets meer te herinneren van de dag ervoor en zelfs het liedje wat ze samen zongen op de date lijkt hij nog nooit gehoord te hebben. Rhiannon ontdekt lagzamerhand dat de jongen op wie ze verliefd is een rondreizende ziel is die elke dag wakker wordt in een ander lichaam. De twee zoeken elke dag een dag een manier om elkaar weer terug te vinden. Want after all, it is the inside that counts toch girls?

Ben je ook benieuwd hoe deze film afloopt? Tag jouw lover in een reactie op instagram en wie weet zitten jullie volgende week samen romantisch te genieten van deze te leuke must-see tijdens de première

 

Lees ook: 6 films en series die je moet zien deze maand

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer