Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Winnen

WIN: een huiskamerconcert van Sarah en Julia!

FC Girls, 15 december 2017

WIN: een huiskamerconcert van Sarah en Julia!

SJ

It’s the most wonderful time of the year! Kan jij ook niet wachten tot het eindelijk Kerst is? We feel you! Het is niet alleen een supergezellige periode, maar er komt natuurlijk ook lots of yummy food bij kijken. Hoe leuk zou het dus zijn als je al deze dingen bij elkaar neemt en er een akoestisch huiskamerconcert aan toevoegt? Dat is nu mogelijk!

Speciaal voor de Kerst hebben Sarah en Julia namelijk een mash-up video gemaakt van een aantal bekende kerstliedjes. De meiden, die hun muzikale debuut bij het Junior Songfestival in 2013 maakten, hebben een winactie aan deze leuke video verbonden. Woohoo! Je maakt namelijk kans op een gratis (we herhalen: gratis) akoestisch concert bij jou thuis, op school of gezellig bij de kerstboom. Hoe gaaf is dat?!

Wil je kans maken op deze te gekke prijs? Ga dan snel naar sarah-julia.nl, lees de spelregels and go for it! Hurry hurry, want je kan nog maar tot en met 17 december meedoen! Om alvast helemaal in de kerststemming te komen, hebben wij hier alvast de mash-up video van Sarah en Julia. Enjoy ;)

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

OMG: Gigi Hadid laat okselhaar zien in een fitness fotoshoot!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer