Winnen

WIN: 3x2 kaartjes voor de film Midnight Sun

FC Girls, 10 april 2018

WIN: 3x2 kaartjes voor de film Midnight Sun

ms1

Ben jij ook fan van de supertoffe actrice Bella Thorne? Dan hebben we goed nieuws voor jou! De it-girl is vanaf 12 april namelijk weer op het grote doek te bewonderen met niemand minder dan Patrick Schwarzenegger (hot, hot!). En guess what? Fashionchick Girls geeft 3 supertoffe filmpakketten inclusief kaartjes weg om samen met je bestie te genieten van Midnight Sun!

Bella speelt in deze film de 17-jarige Katie die door haar zeldzame ziekte overdag niet naar buiten mag. Haar leven begint 's avonds als de zon onder is. Elke avond gaat ze met haar gitaar naar het plaatselijke treinstation om de hele avond voor reizigers te spelen. Op een avond komt ze daar de superhotte Charlie tegen, een jongen uit haar buurt op wie ze al jaren stiekem een crush heeft. Katie is supergelukkig met Charlie en probeert haar ziekte zo goed mogelijk voor hem te verbergen om zo samen een bijna perfecte, superromantische zomer te beleven!

Ben jij ook benieuwd hoe Midnight Sun afloopt? En wil jij samen met je bestie naar deze romantische film? Vandaag is jouw lucky day! Wij geven 3 Midnight Sun pakketten inclusief kaartjes weg om samen met je bestie (of lover) te genieten van deze superromantische film. Laat ons onder deze Instagrampost weten met wie jij Midnight Sun wil zien en wie weet zitten jullie binnenkort in de bioscoop.

Lees ook: Yay! Er komt nog een seizoen van Riverdale

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer