Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Winnen

WIN: 3x Rituals x First Kiss-pakket

FC Girls, 04 december 2018

Ben jij ook zo’n fan van onze covergirl Marije Zuurveld en wil je nog meer van haar zien? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Samen met onder andere Jeroen van Holland en Vajén van den Bosch speelt Marije in de nieuwe film First Kiss. En lucky you, wij mogen drie keer een Rituals x First Kiss-pakket weggeven met make-up en filmkaartjes!

Met de producten van Rituals maak je jouw dagelijkse routine fun en colourful, en samen met fun film First Kiss maakte Rituals een lipgloss in het thema van de film. Deze toffe film gaat over het cosmeticabedrijf First Kiss, dat zich specialiseert in lipsticks. Wanneer het bedrijf een overname van hun concurrent Couleur de Paris weigert, zint Couleur de Paris op wraak. In de film komen heel veel bekende Nederlanders en je favo influencers voorbij, zo spot je onder andere Noor de Groot, Jessie Maya en Koen Kardashian.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Wil jij ook kans maken op dit First Kiss-pakket? Reageer dan snel hieronder en laat ons weten wie jouw favo influencer is en wie weet zit jij binnenkort in de bioscoop te genieten van deze leuke film mét mooie lipstick op. 

Doe mee!

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer