menu
Winnen

WIN: 15x €50 tegoed voor Gamestate Amsterdam

FC Girls, 03 januari 2020

Of je nu drie of drieëntachtig bent; spelletjes blijven leuk. Komt dat even goed uit, want de grootste arcadehal van de Benelux is geopend… in Amsterdam! 

Gamestate biedt zo’n 1250 vierkante meter aan spellen: van Pac-Man en Mario Kart tot airhockey en virtual reality games. Wij mogen maar liefst 15 (!) waardebonnen voor Gamestate weggeven t.w.v. €50! Scroll snel verder, dan vertellen we je hoe je kans maakt…

Naast Amsterdam opende Gamestate de afgelopen jaren ook filialen in Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Kerkrade. Genoeg gameplezier dus! 

Top spot voor friends & lovers

Met een tegoedkaart van Gamestate beleef jij megaveel FUN met je beste vrienden! Maar naast dat je met je vriendengroep kunt gaan, is het natuurlijk ook een ideale spot voor een date. Door romantisch samen met je lover games te spelen, kom je erachter of jullie een goed team zijn. Of je kan een poging doen om je bae in te maken, natuurlijk! ;)

Meedoen?

Laat hieronder weten wat jouw favoriete game is om kans te maken op een tegoedkaart. Wie weet zien we jou binnenkort in de nieuwste Arcadehal in Amsterdam.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer