Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

What?! Zayn praat niet meer met One Direction-leden

FC Girls, 03 november 2017

What?! Zayn praat niet meer met One Direction-leden

Zayn Malik heeft geen contact meer met de overige leden van One Direction. Volgens Zayn is de relatie tussen hem en de guys absoluut veranderd en spreekt hij hen daarom allemaal niet meer. Nooo, what did they do wrong?! Wij zijn confused!

Zayn

De zanger vertelt in een interview met Billboard dat hun relatie absoluut is veranderd sinds ze allemaal samen in de band zaten, maar dat is nu eenmaal hoe het leven gaat. “Iedereen wordt volwassen, twee van de jongens hebben nu zelfs kinderen”, aldus de 24-jarige Zayn. “Maar nee, ik spreek ze eigenlijk geen van allen meer.”

Malik onthulde vorig jaar in zijn autobiografie al dat zijn tijd met One Direction niet de makkelijkste tijd was. De zanger leed aan angstaanvallen en kreeg zelfs een eetstoornis. “Ik at dagenlang helemaal niks, soms twee of drie dagen achter elkaar. Eten wat het enige waar ik mijn eigen beslissingen over kon nemen, dus dat deed ik.”

Gelukkig gaat het nu stukken beter met Zayn. Nadat hij de boyband verliet, kreeg hij al snel een relatie met het Amerikaans-Nederlandse model Gigi Hadid waar hij momenteel nog steeds mee samen is. “Ze is vaak bij me in de studio en ze houdt van koken. Als ik tot laat in de studio zit, komt ze mij nog wat eten brengen.” Aww, hoe cute is dat?

Zo krijg je jouw vieze sneakers weer helemaal schoon!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer