Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

What? Balenciaga en Crocs gaan bizarre samenwerking aan

FC Girls, 04 oktober 2017

What? Balenciaga en Crocs gaan bizarre samenwerking aan

Crocs

Kunnen jullie je die schoenen van Crocs nog herinneren? Jep, wij ook. En net als je dacht dat het niet gekker kon, wordt het nóg gekker. Ja, je leest het goed: Crocs are back in town! Balenciaga en Crocs zijn namelijk een samenwerking aangegaan en het resultaat hiervan is nogal apart. Wij weten niet zo goed wat we ervan vinden, wat denken jullie?

We geloven best dat Crocs lekker zitten en superhandig zijn, maar erg stylish zijn ze niet. Nope, zelfs niet met die fancy drukknoopjes erop. Toch leek het modemerk Balenciaga een goed idee om een samenwerking aan te gaan met het merk, om vervolgens een nieuwe soort Crocs in het leven te roepen: Crocs met plateauzolen!

De nieuwe schoen heeft een platform van maar liefst tien centimeter hoog en heeft de naam ‘foam’ gekregen. Michelle Poole, de oprichtster van Crocs, zei het volgende over de samenwerking: “Toen Balenciaga ons benaderde, waren wij erg geboeid door de kans om onze grenzen te verleggen en te kijken wat we samen konden creëren. Het was superleuk om met Balenciaga samen te werken en het laat maar weer eens zien hoe relevant onze Crocs zijn in de modewereld van tegenwoordig.”

Crocs

De ‘foam’ Crocs zullen deze lente online verkrijgbaar zijn. Wij weten niet of we deze schoenen ook echt zullen kopen. Wat denken jullie van de skyhigh Crocs? YAY or NAY?

Shop Crocs

Classic Lined clog W by CrocsCrocs Sarenza
€ 44,99 € 40,50
Crocs  CROCBAND LEOPARD III CLOGCrocs Spartoo
€ 44,99
CROCS clogs Modi Sport ClogCrocs OTTO
€ 44,99
CROCS clogs Bistro graphic ClogCrocs OTTO
€ 35,99
Cayman F by CrocsCrocs Sarenza
€ 34,99
Crocs freesail slippersCrocs Slipperwehkamp.nl
€ 29,99

OMG: Betty en Jughead zoenen in nieuwe Riverdale promo!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer