menu
Fashion

Welke piercing je volgens je sterrenbeeld zou moeten zetten

FC Girls, 18 oktober 2017

Welke piercing je volgens je sterrenbeeld zou moeten zetten

s

Piercings: we girls love them! Wij hebben alle piercings op een rijtje gezet die je volgens je sterrenbeeld zou moeten nemen. Maar eerst een kleine disclaimer! Vraag eerst het akkoord van je ouders voordat je het besluit neemt om een piercing te zetten.

#1. Maagd – Bovenkant van je oorlel.

Zó realistisch als een maagd maar zijn kan, ga jij natuurlijk voor een gaatje in de bovenkant van je oorlel. Deze spot zit het minst in de weg tijdens het genezen en dit is een plek waar je later geen spijt van gaat krijgen.

s

#2. Weegschaal – Septum: de huid tussen je neusgaten.

Gevoelig, twijfelachtig en artistiek zijn woorden die je omschrijven. Niet heel gek dat je je daarom aangetrokken voelt tot de septum. Deze piercing is erg pretty en veelzijdig. Als in: je kunt er een zeer aanwezig sieraad in doen of je kunt het of course subtiel houden door een mini-piercinkje te kiezen. Deze piercing gaat je sowieso helpen met het uiten van je creativiteit!

#3. Schorpioen – Beide tepels.

Jouw pijngrens is hoog en bij jou is er geen sprake van angst om door beide tepels een piercing te laten zetten. Gewoon doen dus!

#4. Boogschutter – Navelpiercing.

Jij bent iemand die zichzelf niet al te serieus neemt. We weten allemaal dat de hype van de navelpiercing ver achter ons ligt, maar who cares? Mocht je vroeger nooit een navelpiercing, dan is nu je kans. Go for it girl!

s

#5. Steenbok – Daith: stukje huid wat tussen oor en hoofd zit

Jij bent de eerste die nieuwe trends uitprobeert. Jij hebt op de een of andere manier een top voorgevoel als het gaat om trends. Wedden dat je over een paar maanden iedereen ziet lopen met een daith.

#6. Waterman – Geslachtsdeel.

Als waterman doe je lekker je eigen ding en weet je precies wat je wel en niet wilt. Tja, wat is er dan mis met een piercing down under? Niks toch?

#7. Vissen – Rook: vouwtje in het midden van je oor.

De drijvende kracht achter je beslissingen is creativiteit, daarom is de rook piercing hélemaal je ding. Het is een subtiele maar toch zeer creatieve piercing.

#8. Ram – Tongpiercing

Jij bent als ram onafhankelijk en vurig! Daarom is een piercing in de tong perfect voor jou. Met deze piercing benadruk je dat je weet wie je bent en dat je het waard bent.

s

#9. Stier – Helix: het bovenste stuk kraakbeen.

Two words: simplicity en elegantie. Je gelooft heilig in less is more, wat een héél positief iets is. Geloof ons maar!

#10. Tweelingen – Orbitaal: piercing in het midden van je oor.

Jij bent iemand die het liefst alles zou willen hebben. Daarom loop je soms een beetje vast in je beslissingen. Een orbitaaltje is daarom harstikke geschikt voor jou. Hij zit namelijk lekker handig in het midden van je oor en don’t forget dat hij ook nog eens erg stylish is.

#11. Kreeft – Neuspiercing.

Je bent een emotioneel persoon en je hebt de neiging veel te overdenken. Je besteed veel tijd en zorg aan het maken van beslissingen. Daarom is een neuspiercing helemaal goed voor jou. Of je nou een ringetje erin wil of een stud, het kan allemaal. Genoeg keus!  

#12. Leeuw – Tepelpiercing.

Jij geniet er van om in de spotlights te staan. Je kiest daarom voor een piercing die nu onwijs hot is: de tepelpiercing.

Pre-shoppings! 

Earstuds Little Open Star - Gold/Silver/RoseMy Jewellery My Jewellery
€ 9,95
Initial Earring A-Z - GoldMy Jewellery My Jewellery
€ 9,95
Little Feathers Studs 2.0 - Gold/SilverMy Jewellery My Jewellery
€ 9,95
Triangle Earrings - Gold/SilverMy Jewellery My Jewellery
€ 12,95
ZINZI zilveren oorknoppen 2x rond wit ZIO1469Zinzi CreolenZinzi
€ 29,95
Initial Earring A-Z - SilverMy Jewellery My Jewellery
€ 9,95

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer