Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Wat?! Boys zijn aantrekkelijker als ze knoflook hebben gehad

FC Girls, 17 januari 2018

Yep, dit klinkt nogal gek en dan is het ook een beetje. Jongens zijn écht aantrekkelijker als ze een gerecht hebben gegeten waar knoflook in zit. Hoe dat kan? Het volgende bizarre onderzoek legt het even voor ons uit!

Magazine Appetite had ineens het vreemde idee om te onderzoeken of wij jongens aantrekkelijker vinden wanneer ze knoflook hebben gegeten. Hoe ze dat deden? De helft van de boys die ze onderzochten, kreeg de opdracht om een boterham met knoflook te eten. Ehm, niet iets wat wij graag zouden willen doen! De andere helft jongens moest een boterham met kaas eten. Vervolgens moesten ze twaalf uur lang wattenschijfjes onder hun oksels dragen om hun lichaamsgeur op te vangen. Het was verder verboden om deodorant of andere producten te gebruiken.

Toen was het tijd voor de girls om aan het onderzoek mee te doen. Zij hadden de niet zo geweldige taak om te ruiken aan de wattenschijfjes. Uhl! En wat bleek? De meiden vonden de jongens die knoflook hadden gegeten aantrekkelijker ruiken.

Hoe bizar dit onderzoek ook is en hoe blij we ook zijn dat wij geen proefpersoon waren, we zijn toch eigenlijk nog wel benieuwd naar één ding: vinden guys ons ook aantrekkelijker als wij knoflook eten? Let’s try this out!

Lees ook: what to do als je ex je een berichtje stuurt

Beeld: Unsplash

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer