Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Wait… Zijn Katy Perry en The Weeknd aan het daten?

FC Girls, 22 november 2017

Wait… Zijn Katy Perry en The Weeknd aan het daten?

Het ziet ernaar uit dat The Weeknd alweer over zijn breuk met Selena Gomez heen is. Vlak na hun breuk werd Abel alweer gespot met Yovanna Ventura, de ex van Justin Bieber. Vervolgens zagen mensen dat hij het appartement van Bella Hadid in New York verliet en nu lijkt het erop dat de ‘Starboy’-zanger met Katy Perry aan het daten is. Say what?!

Abel

The Weeknd werd gisteren gespot terwijl hij uit eten was met Katy bij Madeo in West Hollywood. De twee sterren, die in hun eentje bij het Italiaanse restaurant arriveerden, bleven maar liefst drie uur samen terwijl ze genoten van het lekkere eten. Volgens The Sun verlieten Abel en Katy het restaurant weer om middernacht en gingen ze allebei naar hun eigen huis.

Het kan natuurlijk dat de meeting van The Weeknd en Katy puur zakelijk was en niet romantisch, maar geef toe: een diner van drie uur is wel heel erg lang! En als we kijken naar hoeveel dates Abel na zijn break-up met Selena heeft gehad, dan is het goed mogelijk dat Katy wel eens zijn nieuwe vlam kan worden!

Met deze zes tips heb jij straks de perfecte glimlach op foto's!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer