Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Wait… er was al lang een foto van Kylie Jenner's baby bump?

FC Girls, 28 december 2017

Wait… er was al lang een foto van Kylie Jenner's baby bump?

Kylie

Kylie Jenner heeft haar huis de afgelopen maanden nauwelijks verlaten en ze verscheen zelfs niet op de familiekerstkaart om haar zwangerschap angstvallig verborgen te houden. But little did we know dat de bevestiging van haar zwangerschap al sinds september op het internet stond!

Een aantal dagen terug verschenen er paparazzi foto’s op het internet, die blijkbaar al sinds eind september online staan. How could we all have missed this?! Hoewel Kylie haar zwangerschap nog steeds niet heeft bevestigd, waarschijnlijk om de onthulling zo groots mogelijk te houden, heeft de website X17 een foto uitgebracht waarop Kylie’s babybuik zichtbaar is.

We moeten toegeven dat het geen superduidelijke foto is en dat je even goed moet kijken, maar er is toch echt een buikje te zien waar Kylie haar hand op laat rusten. Cute!

kylie

De Kardashians zijn waarschijnlijk niet zo blij met de publicatie van de foto, aangezien Keeping Up With The Kardashians op zeven januari weer op tv te zien zal zijn. De onthulling van Kylie’s zwangerschap zou hun kijkcijfers een enorme boost kunnen geven én het zou Kylie veel nieuwe Instagramvolgers op kunnen leveren.

Dit zijn de voordelen van een lange-afstandsrelatie!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer