Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Waarom romcoms een slecht beeld geven van de realiteit

FC Girls, 03 januari 2018

Waarom romcoms een slecht beeld geven van de realiteit

romcom

Wij meiden kijken graag naar romcoms en beelden ons dan in hoe ons ideale liefdesleven eruit zou moeten zien. Rode rozen van je crush, samen naar de zonsondergang kijken en romantisch uit eten gaan. Wake up girl, de realiteit is helaas vaak een beetje anders!

#1. Wanneer je crush onverwachts voor de deur staat.

Hoe vaak zwijmel je wel niet weg als er een cute guy in een film onverwacht bij zijn grote liefde voor de deur staat met een bos bloemen of een doos chocolaatjes? Keep on dreaming girl. Helaas staat onze crush nooit onaangekondigd voor de deur met een romantische verrassing. Hij staat überhaupt nooit onaangekondigd voor de deur. Bummer!

#2. Liefdesverklaringen

Je herkent het wel uit de film: een jongen en een meisje lopen door een winkelstraat wanneer er plots een flash mob start met dansende mensen. Blijkt het allemaal georganiseerd te zijn door de jongen die het meisje probeert te versieren en haar hart wil veroveren. Too cute! In het echt gaan liefdesverklaringen wel even anders. Geen grootse aanpak, maar eerder een “dus, wil je verkering met mij?” of nog erger: een appje met deze vraag. Nooo!

#3. Lieve ‘goodnight’ en ‘goodmorning’ sms’jes

Oké, tegenwoordig is sms’en old school en doen we aan appen. Maar hoe cute zijn al die sms’jes die girls in romcoms van hun boyfriend ontvangen vlak voordat ze in slaap vallen en wanneer ze wakker worden? Nope, geen ‘goedemorgen’ en ‘slaap lekker’ appjes voor jou. En wanneer je ze zelf verstuurd, zie je na een tijdje blauwe vinkjes en krijg je geen antwoord. What?! We’re trying to be romantic here!

#4. Samen naar de zonsondergang kijken

Met zijn tweetjes naar de zonsondergang kijken terwijl jullie op een bankje in het park zitten of in het zand aan de zee. Alleen vergeten romcoms ons te laten zien dat je soms nogal lang op een zonsondergang moet wachten en dat één van de twee al snel moet plassen of erge honger krijgt en op zoek wil naar een restaurantje… Oeps!

It must be love

Collier 'Hart' met kristalsteentjes blauwHappy size Happy Size
€ 29,99
CoolCat Dames Jurk Nxfann ZwartCoolCat CoolCat
€ 34,99 € 10,00
Hell Bunny Cupid Handtas ZwartHell bunny Succubus
€ 39,95
ONLY Gedessineerde Gebreide Trui Dames BlauwONLY ONLY
€ 34,99 € 20,95
Samsung Galaxy J3 2017 flipcase hoesje - Marmer hartSamsung telefoonhoesjesCasimoda
€ 19,95
PANDORA Hanger met hartje 390325CZ-Pandora Pandora
€ 49,00

YES: deze emoji’s komen in 2018 naar je iPhone!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer