Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Waarom Madelaine Petsch zo open is over haar relatie

FC Girls, 04 april 2018

Waarom Madelaine Petsch zo open is over haar relatie

assa

Terwijl Lili Reinhart en Cole Sprouse hun lippen stijf op elkaar houden over hun relatie, is Madelaine Petsch juist heel open over haar relatie met Travis Mills. En daar is volgens de ‘Riverdale‘-actrice een heel goede reden voor.

Al sinds het begin van hun relatie zijn Madelaine Petsch en Travis Mills heel open over hun relatie. Hij verschijnt regelmatig op haar sociale media, in haar YouTube-video’s en op events aan haar zij. het koppel ziet er altijd superschattig en gelukkig uit!

Nu heeft de ‘Riverdale‘-actrice in een interview met Glamour uitgelegd waarom ze zo open is over haar relatie en de reden is te cute! ‘Ik denk dat mijn generatie enorm sarcastisch is over de liefde. Ik ben een mega voorstander van het delen van mijn relatie, omdat liefde echt bestaat en ik het belangrijk vind dat onze generatie weet dat liefde alles overwint. Van wie je ook houdt, van wat je ook houdt, liefde zal altijd zegevieren.’Hoe lief is dit!

Ze vertelt verder: ‘Ik kom online zoveel mensen tegen die saracastisch zijn over de liefde, dat ze nooit de ware zullen vinden, het lijkt net of het cool is geworden. Je hebt het niet nodig. Je kan zonder leven en je kan volledig onafhankelijk en gelukkig zijn. Maar je kan ook een fantastische, liefdevolle, warme relatie hebben, tussen twee mensen die volledig voor elkaar gaan. Geloof me: het bestaat!’

Ze geeft toe dat ze zelf ook niet altijd vertrouwen in de liefde had voor ze Travis ontmoette: ‘Voor ik Travis ontmoette, heb ik mij een jaar zo gevoeld. Ik was single en ik praatte met niemand. En toen ontmoette ik hem en ik geloofde wat ze zeiden, wanneer je het weet, weet je het. En nu weet ik het.’

Oh my god! Hoe schattig is dit? Je hebt het gehoord: echte liefde bestaat en Madelaine wil dat jij dat weet.

Lees ook:  Yay! Er komt nog een seizoen van Riverdale

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer