Love

Waarom je tweede relatie veel spannender is dan je eerste

FC Girls, 06 april 2018

Waarom je tweede relatie veel spannender is dan je eerste

assa

Na je eerste relatie gaat er een wereld voor je open. You’ve dealt with a lot of fun and a lot of heartbreak. Je denkt nu precies te weten wat je te wachten staat en dit maakt het beginnen aan een nieuwe relatie alleen maar veel spannender. Dit zijn vijf dingen die je herkent als jij het officieel maken met je nieuwe bae een beetje scary vindt.

#1. You know now
Hoe fijn het ook is om weer totally in love te zijn, jij weet nu precies hoe een gebroken hart voelt. Dit maakt het natuurlijk veel enger om weer verliefd op iemand te worden en diegene binnen te laten.

#2. To love is to stop comparing
Naar welke plekjes jullie gaan, wat hij aan heeft en hoe hij zoent. Jij vergelijkt alles van je nieuwe bae met je ex-vriendje. 

#3. Stuck in love
Misschien is het idee van een nieuwe relatie wel een beetje spannend, omdat je nog niet weet of je wel echt over je ex heen bent. Oeps! 

#4. Reality check
Toen je nog nooit een relatie had gehad kon je nog heerlijk wegdromen bij het idee van een relatie. Je wist namelijk echt nog niet dat een relatie echt niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. It’s hard work.

#5.Check, check, check
Jij raakt al helemaal in paniek bij het idee dat jullie ruzie krijgen. Je bent alles supererg aan het over-analyseren. Vind hij me wel leuk? En ben ik wel goed genoeg voor hem?

Als deze vijf dingen heel erg herkenbaar voor je zijn, don’t worry. Natuurlijk is het vet spannend om aan een nieuwe relatie te beginnen, maar vergeet niet hoe leuk het kan zijn met iemand en hoeveel love je ervoor terugkrijgt. Remember girl, love is all about taking risks.

Lees ook: 5 redenen waarom dubbeldaten superleuk is

Beeld: Imaxtree

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer