Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Love

Waarom je pas verliefd wordt als hij geen interesse meer heeft

FC Girls, 29 oktober 2017

Waarom je pas verliefd wordt als hij geen interesse meer heeft

Die leuke jongen uit je klas loopt al een tijdje achter je aan en stuurt je dagelijkse love notes, maar jij ziet hem niet echt staan. Tot hij plots zijn interesse in jou heeft verloren en achter een andere coole chick aangaat. Want eigenlijk was hij best wel schattig en misschien vond je hem toch wél leuk. Maar waarom word je soms pas verliefd als de ander geen interesse meer in jou heeft?

lips

Don’t worry, dit is helemaal niks raars. Het overkomt girls en boys wel vaker en de verklaringen hiervoor zijn best logisch. Dit zijn ze:

#1. Je gaat nadenken.

Waarom vond hij je eerst zo leuk en geeft hij je nu totaal geen aandacht meer? Heb je iets verkeerds gedaan? Ben je soms niet leuk genoeg? Doordat je over al deze dingen gaat nadenken, begin je interesse te krijgen wat er weer voor zorgt dat je een beetje verliefd op hem begint te worden. Oeps…

#2. We want what we can’t have.

Nu je plots zijn aandacht niet meer krijgt, begin je dat toch te missen. Want het was toch best wel leuk om al die love notes en lieve blikken van hem te krijgen… Nu je hem kwijt bent, merk je het gemis pas. Je moet en zal zijn aandacht terugkrijgen!

#3. Zelfverzekerdheid is sexy.

Eerst zag je hem helemaal niet staan, maar nu je ziet dat hij aandacht krijgt van andere meiden en jou dus helemaal niet nodig heeft, begin je hem toch steeds leuker te vinden. Ook al denken we misschien dat we als eerste op looks vallen, is zelfverzekerdheid iets wat we onbewust nóg aantrekkelijker vinden. En tja, we want what we can’t have, right? ;) Het feit dat hij verder gaat met zijn leven zonder jou straalt zelfverzekerdheid uit en dat is sexy!

OMG! Ook deze Pretty Little Liars-ster is nu verloofd…

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer