Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Waarom je niet té veeleisend moet zijn

FC Girls, 04 juni 2018

Waarom je niet té veeleisend moet zijn

veeleisend

Hij moet niet alleen knap, lang en gespierd zijn, maar ook sociaal, lief, grappig en slim... En zo gaat de wish list nog wel even door. Jep, we verwachten heel veel van guys. Maar is dit wel goed? Tuurlijk mag je echt wel wat van een boy verwachten, maar té veel kan niet altijd positief uitpakken voor je liefdesleven. Watch and learn!

#1. Ontmoetingen
Jouw zorgvuldig samengestelde wish list zou ervoor kunnen zorgen dat je misschien niet snel de juiste guy ontmoet. Oh, hij heeft niet de kleur ogen waar je normaal op valt? Bye, bye! Misschien ga je niet eens het gesprek aan door zoiets kleins… zonde!

#2. Hij leert jou niet kennen...
Doordat je hem van top tot teen aan het checken bent en je hem ondervraagt, kan hij jou niet goed leren kennen. Probeer jezelf open te stellen, want hij wil ook graag iets van jou weten. Dus show hem hoe leuk jij bent!

#3. Onmogelijk
Helaas, maar het is waar. Het is (bijna) onmogelijk dat je die ‘perfecte’ guy gaat vinden. Er zal altijd wel iets zijn wat je iets minder leuk vindt aan diegene. Dus laat het los en enjoy de leuke dingen.

#4. Innerlijk is het belangrijkste
Het klinkt heel zoetsappig, maar uiteindelijk is het innerlijk toch belangrijker dan zijn looks. Focus je niet alleen op de jongens die op topmodellen lijken. Je moet je natuurlijk wel tot hem aangetrokken voelen, maar hoe leuk is het als hij grappig en lief voor je is? Dan maakt het toch minder uit dat hij wat minder gespierd is.

#5. Relationships
Als je eenmaal een vriendje hebt, wil je natuurlijk dat dit zo lang mogelijk goed gaat. Vraag alleen niet té veel van hem. Het moet wel gezond en relaxed blijven, so blijven jullie beiden happy!

Lees ook: Zo weet je dat hij verliefd is

Beeld: Unsplash

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer