Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Life

Hierom ben je heel bijzonder als je groene ogen hebt

FC Girls, 09 juni 2019

Heb jij groene ogen? Congratulations! Jij bent namelijk heel bijzonder. Maar liefst 2% van de héle wereldbevolking heeft groene ogen. De oogkleur van mensen is vaak bepalend voor iemands persoonlijkheid. En wat blijkt…er zijn meer bijzondere kenmerken aan het hebben van groene kijkers, en wij vertellen ze speciaal aan onze lucky lady’s!

Uit onderzoek, naar het verband tussen oogkleur en verleiding door onderzoekers van The Impulse Research Corporation, is gebleken dat mensen met groene ogen het verleidelijkst zijn. Ook worden ze vaak als omslachtig beschouwd, doordat ze een sluwe en ondeugende persoonlijkheid hebben. Wat voor veel boys ook weer heel aantrekkelijk kan zijn. Daarnaast zijn mensen met een groene oogkleur een beetje mysterieus. Ze hebben vaak een waas om zich heen van geheimzinnigheid. Heb jij groene ogen? Dan ben je vaak levendig en heb je creatieve vaardigheden. Je hebt een goede verbeeldingskracht waardoor je op de meest briljante ideeën kunt komen. En last but not least, mensen met groene ogen zijn ontzettend hartstochtelijk. Ze zijn oprecht en luisteren graag naar andere.

Leuk detail: aan de mensen die deelnamen aan het onderzoek werd gevraagd, welke oogkleur ze het mooist vinden en welke ze dus het liefst zouden willen hebben. Het antwoord was natuurlijk: groene ogen! Niet heel verrassend, toch.

Dus ben jij in het bezit van een paar mooie groene kijkers, steek deze complimenten maar in je zak!

Dit herken je als je een hond hebt

Lees ook

Dit herken je als je een hond hebt

Life

Beeld: Unsplash

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer