Love

Waarom hij opeens niks meer van zich laat horen op WhatsApp

FC Girls, 13 augustus 2017

Waarom hij opeens niks meer van zich laat horen op WhatsApp

style

Het ene moment heb je een goed gesprek met die leuke jongen op WhatsApp en het andere moment zie je blauwe vinkjes en krijg je geen reactie meer…what?! En jullie hadden net zo’n goed gesprek! Waarom reageren guys soms opeens niet meer en laten ze ons vol vragen achter? Dit zou wel eens de reden voor zijn radiostilte kunnen zijn…

#1. Hij heeft zich bedacht

Jep,het is ontzettend laf but it happens all the time. Het kan best zijn dat die leuke guy waar je al een hele tijd mee praat, zich ineens heeft bedacht en toch niet verder wil met jou. Hij probeert je subtiel te laten weten dat hij niet into you is door je berichtjes te negeren. Maareh, dat mag hij ook wel gewoon zeggen zodat wij girls weten waar we aan toe zijn!

#2. Mannen communiceren gewoon minder

Meiden praten de hele dag door en misschien zijn we er zelfs wel een beetje aan verslaafd. Maar bij jongens werkt het net iets anders. Guys communiceren alleen als het echt moet. Dus als hij je appjes heeft gelezen over dat nieuwe jurkje waar nu al een scheur in zit en je krijgt geen reactie, dan kan het best zo zijn dat hij denkt dat het helemaal niet nodig is om antwoord te geven. Het is immers niet van levensbelang. Weten we dat ook weer!

#3. Het gaat hem niet snel genoeg

Het kan ook zijn dat hij geen antwoord meer geeft, omdat het hem allemaal niet snel genoeg gaat. Hij wil je gelijk versieren en met je zoenen, maar zodra jij het wat rustiger aan wilt doen, haakt hij af. Dit zijn de verkeerde boys en die moet je maar weer zo snel mogelijk vergeten! Een jongen die jou echt leuk vindt, zal het niet erg vinden om rustig aan te doen en wacht tot jij er klaar voor bent.

#4. Hij is nog niet klaar voor een relatie

…En dat had hij niet eventjes eerder kunnen zeggen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat hij nog niet over zijn ex heen is en daarom niet meer met jou wilt praten. Wanneer hij nog wel met je praat maar jou gaat vergelijken met zijn vorige chicks, dan weet je ook al genoeg. Dumpen die handel en ga op zoek naar Mister Right. Hij loopt daar ergens rond, wachtend tot jij voorbij komt!

Twijfel jij of jouw boyfriend de ware is? Dit zijn 10 tekenen dat jij Mister Right aan de haak hebt geslagen!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer