Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Waarom het een goed teken is als je jouw boyfriend irritant vindt

FC Girls, 26 november 2017

Waarom het een goed teken is als je jouw boyfriend irritant vindt

Je boyfriend is de allerliefste die er is, maar soms kun je hem ook wel achter het behang plakken als hij bijvoorbeeld weer eens de wc-bril omhoog laat staan. Maar wist je dat dit eigenlijk een heel goed teken is? Huh? Ja echt! Wanneer je jouw vriend soms behoorlijk irritant vindt, is jullie relatie juist hartstikke gezond!

couple

Als we relatiecoach Kira Asatryan mogen geloven, zijn al die kleine irritates juist een teken dat jullie goed bezig zijn. Zo vertelt ze aan TIME: “Het laat zien dat jullie je bij elkaar op jullie gemak voelen en samen willen groeien. Wanneer je jezelf bent en je uitdrukt, is dat een heel duidelijk teken van een gezond level van comfort in een relatie. Wanneer jullie meer gaan botsen, betekent dat dat je het niet langer nodig vindt om altijd het ‘juiste’ te zeggen of te doen. En dat is een goed gegeven voor je relatie op lange termijn.”

Dat is dus goed nieuws! Irritaties betekenen dat je nog steeds om elkaar geeft en dat je groeit in je relatie. Het kan dus helemaal geen kwaad om zo nu en dan een beetje te zeuren. Dat heet investeren in je relatie, toch? ;) #bestgirlfriendever!

Dit zijn vijf dingen die erop wijzen dat je hem nooit meer moet laten gaan!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer