Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Life

Waarom Demi Lovato awesome is

FC Girls, 14 februari 2018

Waarom Demi Lovato awesome is

FT

Iedereen kent Demi Lovato en haar hits, zoals: Heart Attack en Sorry not Sorry. Eigenlijk supergek dat ze nog nooit in Nederland is geweest voor een concert. Well, it’s about to change: 18 juni komt ze naar AFAS live in Amsterdam voor haar “Tell me you love me” tour. Maar deze tour is meer dan alleen haar songs…

Zoals sommigen van jullie misschien al weten heeft Demi vroeger veel last gehad van haar geestelijke gezondheid en depressies. Daarom gebruikt ze haar populariteit nu om anderen met dezelfde issues te helpen. Ze wil het taboe dat heerst rondom mentale gezondheid doorbreken. Door er zelf zo open over te praten hoopt Demi haar fans te inspireren om over hun eigen problemen te praten. “Ze moeten weten dat ze niet alleen staan en dat ik er voor hen ben”, says Demi.

En juist daarom is deze tour zo bijzonder. Op elk concert komt namelijk een inspirerend persoon voor een motivational speech. Deze show is all about motivation en feeling good! En dat is niet alles. Als je een kaartje hebt voor het concert mag je voor de show begint meedoen aan een gratis groepstherapiesessie. Zoals Demi zelf zegt: "So it will be an incredible, very moving and inspiring experience."

En nog een tipje van ons: de clip Tell me You Love me van Demi is zó mooi! Kijk en zwijmel.

Voel jij je vandaag lonely of ben je nog opzoek naar een leuke film om met je vriendje te kijken? Bekijk dan hier een lijstje met de allerleukste love movies!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer