Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Magazine

Vinchenzo: “Zat ik daar, in mijn onderbroek in een glazen lift”

FC Girls, 06 januari 2018

Vinchenzo: “Zat ik daar, in mijn onderbroek in een glazen lift”

guy talk

Vinchenzo Tahapary is on fire! Na zijn deelname aan The Voice of Holland bracht hij zijn single Daily uit en – yay! – dit jaar volgt zijn tweede. Wij spraken ’m over het leven na TVOH, daten en slaapwandelen. Lees nu onze Guy Talk met dit 18-jarige talent!

Hoe anders is je leven nu, na The Voice?

“Totaal anders. Ik word steeds vaker herkend op straat, vooral in de stad. Daarnaast is mijn leven minder georganiseerd geworden, omdat ik zomaar opgeroepen kan worden om naar de studio te gaan. Ik moet er wat voor opgeven, maar gelukkig krijg ik er veel voor terug.”

Wat is het raarst wat je ooit met een fan hebt meegemaakt?

“Ik moest een keer naar een show, maar de beveiliging wist niet in welke auto ik zou komen. Toen zei een fan dat-ie mijn kentekennummer wel wist – en dat klopte. Best wel creepy. Maar weet je: het hoort ook bij mijn werk. Gelukkig wordt ervoor gezorgd dat het niet te ver gaat.”

Ben je bezig met wat anderen van jou vinden?

“In het begin, toen ik net klaar was met TVOH, wel. Later besefte ik dat ik niet iedereen kan pleasen en sindsdien doe ik mijn eigen ding. Dat is het fijnst: dat ik gewoon kan doen waar ik me prettig bij voel, zonder dat ik erbij hoef na te denken wat anderen van mij vinden.”

Is Daily gebaseerd op een situatie in jouw leven?

“Nee! Het meisje over wie ik zing bij de KFC bestaat niet, haha. Al vind ik het wel erg lekker – dat is dan weer wel waar, haha.”

Wat moet een meisje absoluut niet doen tijdens een date?

“Ik erger me altijd dood aan meisjes die de hele tijd op hun telefoon kijken. Ik heb dat weleens gehad toen ik met een meisje uit eten was: best irritant. Toen heb ik haar gevraagd of ze nog van plan was de hele avond op haar telefoon te zitten. Ja, dan ben ik ook gewoon eerlijk.”

Wat vindt jij de perfecte outfit voor een meisje?

“Ik heb niet zo veel verstand van vrouwenkleren, maar als ik moet kiezen: een jurk met hakken. Behalve als een meisje langer dan 1.70 meter is, dan mag ze geen hakken aan van mij. Ik ben namelijk heel klein, haha.”

Op wat voor type val je?

“Ik heb niet echt een type, maar ik vind meiden met bruin haar en lichte ogen supermooi. Qua innerlijk moet ze lief, zorgzaam en avontuurlijk zijn: ze moet ervoor openstaan om nieuwe dingen uit te proberen.”

Erger je je weleens als je naar jezelf kijkt op tv?

“Heel snel! Bijvoorbeeld als ik te lang nadenk over wat ik zeg. In het begin van TVOH antwoorde ik heel politiek correct, omdat ik wilde dat iedereen me aardig vond. Ali B zei toen: ‘Je moet niet zo pussy doen. Je mag best je mening uitspreken, dan creëer je een persoonlijkheid.’

Wat is het gênantste dat je ooit hebt gedaan?

“Zeven jaar geleden was ik met mijn ouders op vakantie en toen ben ik blijkbaar om drie uur ’s nachts de hotelkamer uit geslaapwandeld. Ik ben in mijn onderbroek in de lift gaan zitten. Alleen: die was van glas, dus iedereen kon me zien. Gelukkig waren er niet veel mensen op dat tijdstip, haha!”

Heb je nog een secret skill?                             

“Ik kan mijn oren bewegen op commando. En nog iets grappigs: ik heb best een lange tong. Daar krijg ik weleens opmerkingen over als ik m’n tong uitsteek.”

Als je één ding in je leven opnieuw mocht doen, wat zou dat dan zijn?

“Niks. Ik geloof dat alles invloed heeft op elkaar in het leven. Zonder alle dingen die ik heb gedaan, zou ik dus ook niet staan waar ik nu sta.”

Van wie heb jij het meest geleerd?

“Van mezelf, denk ik. Het klinkt misschien raar, maar als je zelf dingen uitprobeert en fouten maakt, dan kom je uiteindelijk op het goede pad terecht.”

Dit interview is eerder verschenen in Fashionchick Girls 8.  

Rijk Hofman: “Ik zou best een dag met Tim willen ruilen”

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer