Celebs

Vaderdag: deze celebs plaatsten de liefste foto's op Instagram

FC Girls, 19 juni 2017

Vaderdag: deze celebs plaatsten de liefste foto's op Instagram

Er zijn zóveel redenen waarom jouw vader een held is en daarom is vaderdag een mooi moment om hem even in het zonnetje te zetten. Ook op Instagram zagen we gisteren veel foto's voorbij komen van celebs die een ode aan hun vader deden. 

@arianagrande (links): "Fijne vaderdag, ik hou van je"
@bellahadid (rechts): "Fijne vaderdag aan de one and only @mohamedhadid. Een vrolijke, perfecte zondag met mijn slimme en grappige vader. Je weet hoeveel ik van je hou! Als ik jou zie lachen, lach ik ook. Ik ben heel dankbaar dat ik jou mag delen met mijn mooie broer en zussen. Bedankt voor je verhalen, grapjes, alles wat je voor de familie doet en de onvoorwaardelijke liefde. Altijd."

ariana bella

@haileesteinfeld (links): "Fijne vaderdag voor mijn nummer 1 guy en beste vriend voor altijd. Ik hou van je pap.
@lucyhale (rechts): "Je hebt me geleerd om soul te hebben. Ik hou van je papa."

groot

@kimkardashian (links): "Ik ben zo lucky dat jij mijn vader was. Ik herinner me dat ik je, voordat je overleed, bedankte voor alles wat je mij geleerd hebt en dat ik toen vertelde dat ik mijn kinderen ga opvoeden met wat jij mij hebt geleerd. Wanneer die tijd ook zou komen. Nou, ik heb mijn belofte gehouden pap! Bedankt dat je de beste bent."
@michelleobama (rechts): "Fijne vaderdag @BarackObama. Onze dochters zijn misschien ouder en langer, maar ze zullen altijd onze kleine meisjes blijven. We houden van je."

kim en michelle

How cute?! Heb jij nog iets gedaan voor jouw vader gisteren? 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Lees meer