Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Celebs

UPDATE: Hoe gaat het nu eigenlijk met Ronnie Flex?

FC Girls, 08 februari 2018

UPDATE: Hoe gaat het nu eigenlijk met Ronnie Flex?

fwerf

Begin januari kwam het nieuws naar buiten dat Ronnie Flex zich liet opnemen voor zijn wietverslaving. De 25-jarige rapper rookte al jaren wiet, maar nu was hij er helemaal klaar mee. Ronnie liet zich opnemen met de bedoeling dat hij het goede voorbeeld wilde geven aan zijn talloze jonge fans.

Maar, hoe gaat het nú met Ronnie? Hij gaf zijn fans een update via Instagram. In het bericht schreef hij: “UPDATE: ik heb achter de schermen zwaar gehuild (ja echt met echte tranen) omdat ik dacht dat ik niet meer hoog kon zingen... 17 dagen gestopt stem komt langzaam terug.. heb gaddo net op me knieën bedankt haahha.. nooit meer smoken get healthy.”

Ronnie Flex is inmiddels al 17 dagen in rehab en hij gaat er goed doorheen. Hij is al eerder een weekje in rehab geweest maar ging er even tussenuit voor zijn shows. Na zijn shows liet hij weten dat hij weer terugging naar de kliniek. Op zijn Instagrampagina is te zien dat al zijn fans hem steunen en motiveren. Zijn fans kunnen niets anders zeggen dan: “Trots op je Ronnie, keep going!”

Lees ook: Wow: Katherine Langford gaat blond voor nieuwe film

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer