Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Uniqlo opent eerste winkel in Nederland

FC Girls, 29 september 2018

Yes! Fashionliefhebbers opgelet, want het Japense modemerk, Uniqlo, heeft gister voor  het allereerst zijn deuren geopend in Nederland. Ze staan bekend als de Japanse H&M die kwaliteit te bieden heeft voor een betaalbare prijs. Een must voor iedere kledingkast!

Met meer dan drie verdiepingen heeft het merk een enorm aanbod aan basics items, denim, jassen en sportskleding. Om je nog enthousiaster te maken heeft Uniqlo regelmatig ook samenwerkingscollecties met bekende modeontwerpers. De collectie kun je nu ook shoppen via de webshop.

De modeketen bestaat al sinds 1984, maar toen nog onder de naam Unique Clothing Warehouse. Een paar jaar later werd dit veranderd naar Uniqlo. Er zijn al winkels gevestigd in negentien landen, waarvan zes in Europa. Om het gelijk goed aan te pakken heeft het modemerk in Amsterdam met maar liefst 2040 vierkante meter hun grootste winkel geopend van heel Europa. Wow! De winkel is gevestigd in Amsterdam aan de Kalverstraat 11 en er bevindt zich ook een ingang aan Rokin 22. 

Ben jij ook zo benieuwd om hun items te bekijken? Wij kunnen niet wachten. It's shopping time!

Lees ook: Outfit inspiratie: New York Fashion Week 2018

Beeld: Uniqlo

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer