Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Celebs

Tweede beschuldiging tegen Gossip Girl-acteur Ed Westwick

FC Girls, 09 november 2017

Tweede beschuldiging tegen Gossip Girl-acteur Ed Westwick

Een tweede vrouw heeft Gossip Girl-acteur Ed Westwick beschuldigt van verkrachting. Voormalig actrice Aurélie Wynn beschrijft het voorval op haar Facebookpagina en de post is inmiddels viral gegaan. Say what? 

Ed

Aurélie beweert dat Westwick haar in 2014 heeft verkracht, nadat ze met hem meeging naar het landgoed dat hij destijds huurde. Ze was samen met een vriendin, die op dat moment een relatie had met Westwicks huisgenoot.

De groep had tot vijf uur ’s ochtends gefeest, waarna ze allemaal gingen slapen. Volgens Aurélie kwam toen het moment dat Ed zich aan haar opdrong en haar met zijn volle gewicht naar beneden duwde, waardoor ze geen kant meer op kon. Hoewel Aurélie meerdere keren weigerde mee te werken, scheurde Ed het badpak dat ze droeg kapot.

Wynn was volledig in shock en greep gelijk zodra Ed klaar was gelijk naar haar mobiel om haar vriendin te vragen haar op te halen. “Het meisje waarmee ik naar het landgoed kwam, was verdwenen zonder iets tegen mij te zeggen. Ik had nauwelijks bereik op mijn telefoon en Ed lag inmiddels knockout in bed.”

Ze vertelde het haar toenmalige vriend Mark Salling, maar die geloofde haar niet. Hij verbrak daarna zelfs de relatie, omdat hij er niks mee te maken wilde hebben. Vrienden van de voormalige actrice adviseerden haar ook om het stil te houden, omdat ze in de pers over zou komen als iemand die over Westwicks rug aandacht zou zoeken. 

De beschuldigingen van Aurélie lijken erg veel op die van actrice Kristina Cohen, die hem eerder deze week beschuldigde van verkrachting. De politie is inmiddels een onderzoek naar Ed Westwick gestart.

Shop de items uit ons magazine nú in de styleguide!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer