Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

TVD ‘Caroline Forbes’ vaker te zien in The Originals

FC Girls, 19 november 2017

TVD ‘Caroline Forbes’ vaker te zien in The Originals

d

#Klaroline was nog alive and kicking in het vijfde en laatste seizoen van ‘The Originals‘. Toch wisten we nog niet of Candice King aka Caroline Forbes eenmalig of meerdere keren zou opduiken. Daar hebben we nu eindelijk een antwoord op!

‘The Vampire Diaries‘ en ‘The Originals‘-producer Julie Plec weet hoe belangrijk de relaties in onze favo televisieseries zijn. Zelf leeft ze dan ook helemaal mee met de personages én de fans. Ze heeft net heel wat Klaroline-shippers blij gemaakt op Twitter. In een tweet kondigde ze aan dat Caroline Forbes het hele seizoen te zien zal zijn in ‘The Originals‘. YAY!

Bad boy crush
En dat is nog niet alles. De rol die het personage zal spelen, is namelijk heel belangrijk voor Klaus Mikaelson én zijn dochter. Volgens de producer ontmoet Hope een bad boy en dat is een situatie waarin papalief raad nodig heeft. En die krijgt hij van niemand minder dan knappe blondine Caroline!

Onvoorwaardelijke liefde
Er is nog meer! In een andere tweet vertelde Julie dat ze van Klaus houdt en dat we in dit seizoen twee kanten van hem te zien zullen krijgen: de boze/paranoïde Klaus én de Klaus die verlangt naar onvoorwaardelijke liefde. Aww!

Wat?! 1,2 miljoen kleding verbrand! Lees het hier.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer