Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Trendalert: the fishnet bag!

FC Girls, 31 maart 2018

Trendalert: the fishnet bag!

fwefe

Heb jij hem al gezien of heb je geen idee waar we het over hebben? Well, we’re talking about the fishnet bag. Wat, huh? Ja, die tas waar alle Fashionchicks nu mee lopen. The fishnet bag wordt ook weleens de ‘netten tas’, ‘goedkope boodschappentas’ of  ‘gatentas’ genoemd. Wat vind jij ervan? Wij laten je zien waarom wij de fishnet bag nou zo leuk vinden.

#1. Casual en stoer

De belangrijkste reden waarom wij de fishnet bag zo leuk vinden? De tas is supercasual en heel stoer. Ga jij deze lente helemaal voor een cowboy look? You can’t miss the fishnet bag then! De tas maakt elke outfit nét even wat meer af. Hoe aparter, hoe beter, toch?

#2. Geen leer maar stof

Vind jij het belangrijk dat je niet te veel leren tassen gebruikt en houd je je wat meer bezig met het milieu? De fishnetbag is helemaal gemaakt van stof/touw. We like! Daarnaast is de tas ook nog eens vrij stevig door het gevlochten patroontje. De bucket bag, die vaak in de fishnetbag wordt verwerkt, is wel van leer. Een stuk steviger dus.

#3. Je kan er alles in stoppen

Nog een voordeel van de fishnet bag: de tas is ontzettend groot en daarom kan je er heel veel indoen! Let wel op dat je niet lossen dingetjes als tampons en pennen erin stopt. Die vallen er namelijk zo weer doorheen. Voor je het weet laat je een heel spoor met tampons achter…

Lees ook: Now trending: de gekleurde pakken

Beeld: IMaxTree

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer