Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

Tips: ontspannen als je stress hebt

FC Girls, 20 mei 2018

Tips: ontspannen als je stress hebt

stress meisje

De examens zijn weer begonnen en het enige waar je aan kan denken is stress, stress en nog eens stress! Je kent dat wel, van die dagen waarop je je supergestrest voelt. Dan stap je het liefst op een vliegtuig naar een exotisch eiland om even te ontsnappen van al die drukte. Alles mislukt en je voelt je niet lekker in je vel. Gelukkig zijn er hele makkelijke manieren om helemaal te kunnen ontspannen. Deze vijf simpele tips kunnen je helpen om even terug op adem te komen.

#1. Neem een Instabreak

Als je to-do lijstje oneindig lang is, kan het bezoeken van je favoriete site je écht helpen. Uit onderzoek blijkt dat een pauze nemen van tien minuten op Instagram of YouTube je focus en productiviteit verbetert. Dus de volgende keer dat je ouders weer eens zeuren over dat je op je telefoon zit, heb je een goed excuus!

#2. Bellen met je bestie

In plaats van heen en weer te WhatsAppen met je beste vriendin over al je stress, kan je haar beter even bellen. Een onderzoek aan de University of Wisconsin-Madison toont aan dat het horen van je vriendin haar stem, je stressgehalte kan doen dalen.

#3. Lak je nagels

Ga even zitten en geef jezelf een mini-manicure. Het ritme van heen en weer te gaan met het nagellakkwastje, kan een rustgevend gevoel geven. Plus, je nagels zien er helemaal pretty uit.

#4. Sporten

Al je negatieve energie eruit laten op een boksbal in de sportschool is dé ideale stressontlading. Wat je ook kan doen is met je favoriete muziek een eindje gaan hardlopen, zo maak je je hoofd helemaal leeg en het is ook nog eens goed voor je. You can do it, girl!

#5. Stretchen

Als je lichaam relaxed is, kan dat helpen om ook je gedachten te laten ontspannen. Daarom is yoga de perfecte oplossing. Maar als je geen tijd hebt voor een volledige yogasessie, kan je ook gewoon even kort stretchen!

Lees ook: Zo lang gaat een zonnebril mee

Beeld: Unsplash 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer