Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Life

Tips om niks meer te vergeten

FC Girls, 29 mei 2018

Tips om niks meer te vergeten

vergeten

“Oeps, had ik vandaag met je afgesproken?” “Wat moest ik ook al weer in de supermarkt halen?” “Deze toets ga ik verpesten; ik heb geleerd maar weet helemaal niks meer.” Iets vergeten is altijd irritant. Ben jij een van de pechvogels die hier superveel last van heeft? We got this girl! Hier een paar goede tips zodat je (bijna) alles kan onthouden.

#1. Maak lijstjes!
Maak je een afspraak of hoor je iets wat je niet mag vergeten, schrijf het dan op. Zorg altijd dat je een papiertje en een pen bij je hebt. Door iets op te schrijven onthoud je het beter en nu dit op het blaadje staat zorgt dit voor een goede reminder. Je hoofd wordt een stuk rustiger als het is opgeschreven.

#2. Good food
Gezond eten is goed voor ons hele lichaam, dus ook voor onze hersenen. Nadenken kost veel energie dus zorg dat je goed bijtankt zodat je brein optimaal kan werken.

#3. Herhalen, herhalen, herhalen
Moet je stampen voor een toets? Herhaal dan de stof. Het is misschien niet leuk om te doen, maar wel een heel goede manier om iets niet meer te vergeten. Hi voldoende!

#4. Be fit
Ga lekker sporten. Het is goed voor je conditie en houdt je lichaam gezond. Je hersenen blijven hierdoor actief.

#5. Denk in beeld
Door iets te tekenen en te zien zal je brein iets beter onthouden. Dus gebruik je fantasie en bedenk beeld bij het gene wat je niet moet vergeten!


Lees ook: 6x tips om beter te sparen

Beeld: Unsplash

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer