Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Magazine

Tijd voor de nieuwste Fashionchick Girls!

FC Girls, 28 maart 2018

Tijd voor de nieuwste Fashionchick Girls!

k

Yes, het is lente! En dat vieren wij met een supercool out of your comfortzone nummer. Het wordt steeds warmer buiten dus die dikke winterjassen en donkere tinten kunnen plaats maken voor vrolijke, uitgesproken kleuren en bold looks. Wij weten precies hoe!


Fashion galore

In het ‘Battle of the trends’ fashion dossier nemen we de tofste trends onder de loep. Van flashy goud en zilver tot poederige pastels, tropical vibes, wilde prints en monochrome! #weneedthis. Wil je weten hoe topmodel Sanne de Kramer zich deze lente kleedt? Neem dan een kijkje in haar kast op pagina 34. Ook laten zes badass fashionista’s hun unieke stijl zien in de streetstyle repo. Alle eyes on me, please.

Badass babes

Deze maand hebben we een hele stoere covergirl. Millie Bobby Brown is nog maar 14 jaar oud en nu al een echte ster. Wist je dat haar allereerste zoen op de set was van Stranger Things? How’s that for stepping out of your comfort zone?! Veel meer leuks over deze rising star lees je in de coverstory. Nog zo’n meid die voor haar werk vaak uit haar comfortzone stapt, is presentatrice Bobbie Bodt. Chillen in een bak met maden of skydiven? Bijna niks is te gek voor deze stoere chick.

We spraken voor dit stoere issue drie meiden met een bijzonder hobby. Jewel (15) is een chick met wie je geen ruzie wilt, want zij doet namelijk aan kickboksen. Fenna (14) heeft laatst een harde val gemaakt tijdens het wielrennen, maar dat schrikte haar niet af. Ze racet nog steeds met snelheden van 54 km per uur over de baan! En Noa (13) is een freeruntalentje, ze deed zelfs mee met Holland’s Got Talent! Who run the world? Girls dus.

Meiden met lef

Nikita is veertien en plast nog af en toe in bed. In plaats van dit geheim voor zichzelf te houden, deelt ze het met ons. Dat is pas lef! Over lef gesproken, ben jij toe aan een drastische make-over? Op pagina 74 leer je hoe je in zeven stappen amazing mermaid hair kunt fixen. Ben jij eigenlijk een echte daredevil of blijf jij het liefst lekker veilig in je comfy bubble? Test het met de quiz op pagina 86.

Dus ben jij klaar om uit die comfortzone te stappen? Zorg dan dat jij de nieuwste Fashionchick Girls snel in handen krijgt. Buy now, thanks us later!

We hebben deze maand ook een hele leuke Fashion Special die je echt móet lezen! Lees er hier meer over.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer