Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Thomas Cox acteert in nieuwe serie!

FC Girls, 03 april 2018

Thomas Cox acteert in nieuwe serie!

dsczd

Thomas Cox begon in de boyband Zomaer, presenteert inmiddels voor Concentrate, heeft zijn eigen YouTube-kanaal en is nu ook nog acteur in een nieuwe serie. Wij interviewden hem over zijn nieuwe avontuur: acteren!

Hoe gaat het nu met je?

"Heel goed. Ik ben lekker aan het vloggen op mijn eigen kanaal en het gaat ook goed met Concentrate. We  hebben net 400k gehaald, dus dat gaat allemaal heel lekker. Nu is er natuurlijk een heel nieuw avontuur op mijn pad gekomen: acteren. We zijn een nieuwe serie begonnen: NEXT, en dat komt dus op Concentrate Velvet."

Heel anders dan presenteren! Hoe vond je het acteren?

"Het was superleuk. We draaiden heel snel achter elkaar, hard werken dus. Soms werd ik 6 uur opgehaald om naar de set te gaan en reden we de hele dag van locatie naar locatie."

Als je moest kiezen tussen presenteren en acteren, waar zal je dan voor kiezen?

"Presenteren is iets wat ik al van kleins af aan heel erg leuk vind. Het acteren heb ik ook altijd leuk gevonden maar dat waren wat meer kleine dingetjes. Dit is nu mijn eerste acteerklus die ik serieus kan nemen, hiervoor waren het kleine rolletjes. Als het keuzemenu wordt voorgelegd, dan ga ik nog steeds voor presenteren omdat dat mijn basis is. Acteren is nog steeds een beetje nieuw maar ik vond het écht wel heel leuk om te doen."

Je personage gaat het foute pad op, hoe zit dat met jou in het echt?

"Mijn personage zit zwaar in de problemen, dat zit ik gelukkig in het echt niet. Het is eigenlijk wel grappig, want vroeger heb ik wel een beetje problemen gehad. Dit waren natuurlijk niet zulke heftige problemen als de jongen in de serie, maar ik heb wel een tijdje een zware periode gehad. Mijn ouders zijn gescheiden en dat leverde vroeger allemaal ellende op, waardoor een halfjaar bij mij oma heb gewoond, waar ik voor moest zorgen. Eigenlijk lijk ik misschien toch wel een beetje op de personage, maar dan een stuk minder heftig. Heel veel mensen gaan in hun pubertijd wel door een donkere periode en daar leer je alleen maar van. Hierdoor kan ik me wel goed verplaatsen in mijn personage."

In de serie ben je veel aan het feesten en is het lang leve de lol. Ziet jou dagelijks leven er ook zo uit?

"Dat is ook wel grappig. Ik heb dat ook veel gedaan. Natuurlijk ga ik nog steeds af en toe gezellig iets drinken met vrienden in de stad, maar er zijn ook tijden geweest dat ik dat een stuk meer deed. In de serie is alles wel een stuk heftiger, dat soort dingen doe ik in het echte leven niet."

In de serie ben jij een echte meidenverslinder, in het echte leven heb je een vriendin, die ook in de serie speelt. Hoe is het om samen te werken?

"Ja, dat is wel grappig. Als Ties heb ik namelijk een vriendinnetje in de serie. Maar mijn real-life vreindin speelt ook in de serie als een ‘gewone vriendin’. Het is wel een beetje gek want voor de serie moest ik zoenen met een ander meisje. Natuurlijk is het acteren, dus het is niet echt, maar het is allemaal wel een beetje raar. Die scéne was wel een beetje spannend. Daarnaast is het op de set wel gewoon heel erg gezellig. Het zijn allemaal vrienden om me heen."

Elke vrijdag is er weer om 16:30 een nieuwe aflevering te zien van NEXT op Concentrate Velvet. De serie gaat over zeven vrienden met zeven geheimen. Spannend! De eerste aflevering staat al online, ga jij ook kijken?

Lees ook: Famke Louise is beste muziek Youtuber

Beeld Thomas: Nick van Ormondt

Beeld groep: Marloes Deen

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer