Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Celebs

The Weeknd vertrouwde Justin Bieber niet met Selena

FC Girls, 06 november 2017

The Weeknd vertrouwde Justin Bieber niet met Selena

r

Ondanks dat Justin Bieber niks met de break-up te maken zou hebben van The Weeknd en Selena Gomez, was The Weeknd nogal sceptisch over het idee dat Jelena weer ‘vrienden’ zijn. De twee zouden weer contact hebben na de niertransplantatie van Selena.

The Weeknd vertelde toendertijd dat het hem helemaal niks deed. Toch liet een betrouwbare bron weten: “Justin maakte zich zorgen en nu chillen ze samen. The Weeknd vertrouwde Selena, maar no way dat hij Bieber vertrouwde." Wij snappen heel goed dat Justin nog steeds gevoelens heeft voor de pretty Selena. Iedereen hoopt natuurlijk dat de twee weer samen komen. De bron vertelt verder: “Ze maken nu nog geen beslissingen. Maar zelfs vrienden van de twee denken dat ze weer samen komen.”

Justin zou te excited zijn om tijd met Selena te spenderen. Hij probeert het rustig aan te doen, maar dat werkt niet echt voor Bieber. Hij is zó blij om eindelijk weer samen met haar te chillen. Een betrouwbare bron vertelt: “Justin weet dat er nog veel werk aan de winkel is, hij moet namelijk nog steeds het vertrouwen van Selena’s familie terugwinnen. Hij weet dat dit lang zal duren. Maar hij voelt zich echt als een ander persoon.”

Wij houden in ieder geval hoop dat Jelena weer bij elkaar komt.

WOW: Dit is de reden dat Cheryl van Riverdale altijd rood draagt.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Jurken Sieraden

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer