Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Love

Stomme dingen die je doet als je verliefd bent

FC Girls, 26 november 2017

Stomme dingen die je doet als je verliefd bent

e

Als je verliefd bent, kun je aan niets anders meer denken. Maar no way dat jouw crush erachter mag komen dat jij head over heels bent! Dit zijn zeven rare dingen die je doet om maar niet wanhopig over te komen.

#1. Doen alsof je hem niet ziet.
Je hebt hem natuurlijk al lang gesignaleerd, maar toch doe je alsof je hem niet hebt gezien als je hem ergens tegenkomt. En dan ga je helemaal awkward hallo zeggen met een rare grijns op je gezicht.

#2. No way dat jij als eerste een bericht gaat sturen.
Want je wilt écht niet overkomen als een super desperate chick. Dat je stiekem de hele avond naar je smartphone ligt te staren is een klein detail.

#3. Met opzet veel later antwoorden.
Als je crush je een berichtje stuurt, lees jij dat natuurlijk binnen no time, maar vaak laat je hem expres véél langer wachten op een antwoord. Je wil niet dat hij denkt dat je niets beters te doen hebt, right?

#4. Proberen te ontdekken of hij jou ziet zitten door hem te koppelen met anderen.
Een meisje zien en zeggen ‘oh, jullie zouden echt leuk zijn samen’, om dan paniekerig te kijken hoe hij reageert. Stiekem hoop je dat hij romantisch antwoordt en zegt dat jullie samen veel leuker zouden zijn…

#5. Hard to get spelen.
Jongens vinden het toch zo aantrekkelijk als een meisje onbereikbaar is? Dus dan speel je stomweg het spel mee. Waardoor je eigenlijk doet alsof je helemaal niet openstaat voor liefde, terwijl je hem zo graag met open armen zou ontvangen. Zó moeilijk...

#6. Praten met z’n vrienden.

Ten eerste ziet hij zo dat je interesse hebt in andere jongens en wordt hij misschien jaloers. Plus: als je met z’n vrienden praat, ben je tenminste bij hem in de buurt. En er is stiekem niets dat je liever wilt.

 Bij deze situaties wil je meteen je moeder opbellen. 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Jurken Haltertops

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer