Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Sneak peek: de kast van Amanda van Effrink

FC Girls, 09 juni 2017

Sneak peek: de kast van Amanda van Effrink

Amanda van Effrink is Fashionchick's eigen styliste én illustrator. Je ziet haar zelden in dezelfde outfit en haar kledingkast? Goals! Fashionchick Girls mocht een kijkje nemen bij Amanda thuis, yay! 

Je herkent Amanda als je glitter, roze, pailleten en kimono's ziet. Ze omschrijft haar stijl als Japans en zelf een beetje clownesk: “Als kind vond ik het al superinteressant dat mijn oma ontwerpster was. Dan mocht ik een stofje kiezen en maakte zij er een jurkje van voor mij. Ik koos altijd voor een opvallend patroon of kleurtje. Dat is eigenlijk nooit meer veranderd! In de winkel loop ik nog steeds naar de rekken met kleur en glitter. Mijn kledingstijl is opvallend, maar mensen reageren bijna altijd enthousiast. ‘Wat zie jij er vrolijk uit!’, zeggen ze dan. Dan begint mijn dag meteen goed!"

Altijd al willen weten hoe de kledingkast van een echte fashion queen eruit ziet? Je kunt het zien in de nieuwste Fashionchick Girls. Je kunt 'm scoren in de winkel óf online. Good to know: omdat dit ons eerste Fashionchick Girls issue is, kun je hem voor €2,50 scoren! Whoop whoop! Om je niet te lang in spanning te laten houden hebben we alvast een sneak peek voor je: 

amanda 1

amanda 2

Nóg meer lezen over de nieuwste Fashionchick Girls? Klik hier!

Vind jij Amanda haar kledingkast ook zo cool? Shop hier in de stijl van Amanda! 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer