Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Love

Sisterlove! 6 tips voor een betere band met je zus(je)

FC Girls, 18 februari 2018

Sisterlove! 6 tips voor een betere band met je zus(je)

njn

Soms trekken jullie elkaars haren eruit en schreeuwen jullie de hele buurt bij elkaar. En soms hebben jullie sleepovers en kletsen jullie tot midden in de nacht over van alles en nog wat. Zusjesliefde kan ontzettend ingewikkeld zijn, maar o zo leuk! Met deze tips houd je jullie special band!

#1. Probeer niet altijd boos te worden

We get it: wanneer je zusje je kleding steelt, komt het stroom uit je oren. Ugh! Het is supervervelend wanneer je zus(je) zit aan jóuw spullen. Maar toch is het soms beter om niet al te boos te worden. Probeer het anders aan te pakken en zeg rustig dat je dat niet zo leuk vind.

#2. Plan een leuk dagje met z'n tweeën

Of je zus nou tien jaar verschillen of twee jaar: er is altijd wel iets wat jullie allebei leuk vinden. Shoppen bijvoorveeld! Ga samen eens een keer een dagje naar de stad. Leer elkaars kledingsmaak kennen, stijl je zus met een compleet andere look en ga tussendoor ergens zitten om uit te rusten. Gegarandeerd gezellig!

#3. Zie haar als een vriendin

Alles wat je tegen je vriendinnen zegt, vertel je misschien nooit aan je zus(je). Toch is dat zo gek nog niet. Probeer eens wat meer aan haar te vertellen. Je zal zien dat wanneer jij haar dingen vertelt in vertrouwen, dat zij dat ook gaat doen. Hoe meer je tegen elkaar durft te zeggen, hoe sterker de band.

#4. Wees de eerste die sorry zegt

Admit it: ruzie is niet leuk maar komt wel soms voor. Als zusjes kun je eeuwen lang doorgaan met fighten zonder een enige sorry. Probeer eens goed na te denken over je fouten en durf ook sorry te zeggen. Jouw zus(je) zou het ook weleens fijn vinden als het eens andersom gebeurt.

#5. Help elkaar

Merk je dat je zus(je) struggles heeft met haar huiswerk? Go help her! Je gaat merken dat ze dit heel erg waardeert en wanneer jij een keer in de knel zit, helpt zij jou ook!

#6. Houd je aan je zusterregels

Natuurlijk kunnen er snel wat mankementen ontstaan in de relatie met je zus. Je woont ten slotte met elkaar in één huis. Let er eens op dat je niet te veel aan jezelf denkt. Ruim bijvoorbeeld zelf eens de vaarwasser uit, wanneer zij het heel druk heeft en zij het had moeten doen. Een beetje rekening met elkaar houden zal jullie relatie veel goeds doen!

Lees ook: Annoying: een vriendje die geen verstand heeft van mode

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer