Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Celebs

Shawn Mendes praat over zijn struggles

FC Girls, 20 juni 2018

Shawn Mendes praat over zijn struggles

mendes

We zitten allemaal wel eens niet zo goed in ons vel of zijn een keertje sip en somber. Ook Shawn Mendes is niet altijd even happy. De 19-jarige Canadese zanger heeft hier de afgelopen twee jaar serieus last van en doet een boekje hierover open.

Shawn vertelde over zijn gevoelens in een interview met Wonderland. Zijn album heeft veel te maken met zijn mentale status, vooral het liedje ‘In My Blood’ gaat over de minder vrolijke periode in zijn leven. Hij was bang dat mensen alleen liefdesliedjes willen horen en dat dit onderwerp misschien niet goed zou vallen. Maar toen het nummer uitkwam kreeg hij berichten van fans, vrienden en familie dat het veel voor hen betekende. “Ik kon niet gelukkiger zijn”, vertelde Shawn. Wow, hij helpt dus superveel mensen door dit onderwerp op deze manier bespreekbaar te maken.

De zanger vertelde ook dat hij veel over zijn problemen heeft gesproken met zijn omgeving. “Eerst was het moeilijk, maar uiteindelijk maakte het dingen veel makkelijker.”

Shawn is blij dat hij mensen kan helpen met zijn muziek en door dit te delen helpt hij zichzelf ook. Hopelijk gaat het snel beter met hem!

Lees ook: OMG: Shawn Mendes lanceert schattige video

Beeld: GettyImages

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer