Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Celebs

Shawn Mendes is een mega Harry Potter-fan

FC Girls, 11 juni 2018

Shawn Mendes is een mega Harry Potter-fan

shawn

Shawn Mendes is zijn liefde voor Harry Potter nog niet ontgroeid. De Canadese popster gaf tijdens de nieuwste aflevering van Carpool Karaoke aan presentator James Corden toe dat hij een boek heeft waarin alle toverspreuken staan. Hij was ook compleet starstruck toen hij Emma Watson (Hermelien in de films) mocht ontmoeten. Cute!

Een echte fan!

“Op een schaal van 1 tot 10: hoeveel fan ben jij van Harry Potter?”, vraagt James Corden aan Shawn tijdens deze hilarische aflevering. “9,5”, antwoorde Shawn.

De 19-jarige singer-songwriter bekent in het filmpje dat zijn liefde voor de jonge tovenaar met het ronde brilletje nog lang niet voorbij is. “Ik heb thuis zelfs een boek waarin ik alle toverspreuken heb gezet.” Wow, had jij dit gedacht van Shawn?!

“Toen ik Emma Watson ontmoette, was ik helemaal starstruck.” Agh, Shawn is dus écht fan van de actrice! De zanger was dan ook ongelofelijk zenuwachtig. “Ik heb gezweet, ja.”

Mendes bewijst zijn liefde voor Harry Potter door zich tijdens de rit met Corden niet alleen in Harry, maar ook in Albus Perkamentus, een ander karakter uit de films, te verkleden. Het resultaat is hi-la-risch!

En natuurlijk is het geen Carpool Karaoke zonder de hits van de gast. Onder andere: There’s Nothing Holdin’ Me Back, In My Blood, Mercy, Treat You Betteren Lost In Japan, zongen ze samen.

Bekijk het hele filmpje hieronder:

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.Lees ook: Lili reageert op geruchten over zwangerschap

Beeld: GettyImages

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer