Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Magazine

Sem(17): "Ik heb een geheime relatie"

FC Girls, 21 april 2018

Sem(17): "Ik heb een geheime relatie"

dsfc

"Mijn ouders zijn christelijk en ik dus ook. Het is niet zo dat het bij ons in het gezin verboden is om verkering te hebben, maar mijn ouders willen wel dat ik een christelijke vriend krijg. Dat had ik dus ook altijd verwacht, totdat ik twee jaar geleden Yassin leerde kennen."

Prince charming

"Vanaf de eerste dag dat ik Yassin bij mij in de klas kwam, vond ik hem al leuk. Hij was niet alleen de sfeermaker, maar had ook altijd de hoogste cijfers van de klas, had een bijbaan en en niet onbelangrijk: hij is superknap! Eigenlijk heeft hij dus alles wat ik zoek in een jongen. Maar daar denken mijn ouders anders over. Yassin is namelijk islamitisch opgevoed. Niet heel streng gelukkig; eerlijk gezegd merk ik weinig van zijn geloof. Soms denken we anders over dingen, maar ik vind dat niet erg. We accepteren en respecteren elkaars geloogfsovertuiging."

Geheime liefde

"Nog voordat we verkering kregen, kwam Yassin een keer bij mij thuis om te werken aan een opdracht voor aardrijkskunde. Toen hij weg was, zeiden mijn ouders dat ze het een aardige jongen vonden maar, grapten erachteraan: 'Zolang hij maar gewoon een vriend blijft, haha.' Ik ben er toen niet verder op in gegaan, maar dat deed pijn om te horen. Zeker toen Yassin in een halfjaar later vroeg of ik verkering met hem wilde. Natuurlijk zei ik ja! Ik zat die avond met mijn moeder op de bank toen ik heel voorzichtig over Yassin begon. Maar nog voordat ik echt kon vertellen wat er was, kapte mijn moeder me af: 'Ach Sem, je bent nog jong. Je weet niet wat liefde is. De juiste, christelijke jongen kom je nog wel tegen. Verspil je tijd niet aan iemand die niet van God houdt.'  Vanaf dat moment wist ik: ik ga mijn ouders dus niks vertellen over Yassin."

Match made in heaven

"Inmiddels zijn Yassin en ik al anderhalf jaar stiekem samen. Ik ben nog steeds heel verliefd op hem en ik denk decht dat we samen oud kunnen worden. We zitten nu in het examenjaar, dus hierna gaan we allebei naar een andere school. Dat maakt me verdrietig, want we gaan elkaar dan minder zien. Gelukkug kan ik dan in het weekend naar hem toe. Van zijn ouders mag ik zelfs blijven slapen. Ik zeg dan tegen mijn ouders dat ik bij een vriendin ben, maar ik hoop zo dat ik ze binnenkort kan vertellen over onze relatie en dat ze het accepteren. Dan kan ik ook eens leuke foto's van ons samen op social media plaatsen. De hele wereld mag zien dat ik het leukste vriendje van de wereld heb."

Dit artikel was te lezen in de Fashionchick Girls van maart 2018.

Lees ook: 5x zo maak je vrienden op school

Beeld: Pexels

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer