Celebs

Selena Gomez krijgt een rol in de nieuwe Doctor Dolittle film

FC Girls, 12 februari 2018

Selena Gomez krijgt een rol in de nieuwe Doctor Dolittle film

afgar

Het jaar is nog helemaal niet zo lang bezig, maar Selena Gomez was dit jaar constant een hot topic. We raken maar niet uitgepraat over haar romance met Justin Bieber. Dit keer hebben we het niet over haar liefdesleven, maar over een nieuw project. Selena Gomez krijgt namelijk een rol in een nieuwe film: The Voyage of Doctor Dolittle.

Ja, je hoort het goed er komt nog een Doctor Dolittle film, dit wordt de zesde film uit de reeks. De film is in 2019 te zien in de bioscoop. Selena Gomez is jammer genoeg niet te zien in de film, maar wel te horen. Ze gaat de stem inspreken van een van de dieren van Doctor Dolittle. Wij zijn vet benieuwd welk dier het gaat worden, spannend!

Naast Selena Gomez, zullen ook Antonio Banderas, Robert Downey Jr, Tom Holland en Ralph Fiennes in de film spelen. Selena is ook de stem van Mavis in de film Hotel Transylvania 3: Summer Vacation. De Doctor Dolittle film is dus de tweede film waarin Selena te zien is in 2019, Yay! Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de film uit is!

Lees ook: Yay: jelena gespot tijdens een date

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer