Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Magazine

Sarah (18): “Ik heb gezoend met het vriendje van mijn zus”

FC Girls, 09 december 2017

Sarah (18): “Ik heb gezoend met het vriendje van mijn zus”

ssh

Elke maand verklapt een lezeres haar diepste geheim in ons Fashionchick Girls magazine. De 18-jarige Sarah deelde haar geheim in Fashionchick Girls zeven: ze zoende met het vriendje van haar zus. 

“Iedereen weet dat zoenen met het vriendje van een vriendin not done is. Dat is de ‘girl code’. Maar zoenen met het vriendje van je zus? Dat is nog veel erger! Helemaal omdat ík mijn zus en Timo aan elkaar heb voorgesteld. Ik kende hem via zijn beste vriend Danny, met wie ik verkering had. Ik vond Danny heel leuk, maar stiekem vond ik Timo knapper. Ik had het vaak met mijn zus over Timo en op een gegeven moment besloot ik dat het leuk was om die twee te matchen. Ik gaf Timo het telefoonnummer van mijn zus en na een beetje aandringen stuurde hij haar een bericht.”

Goede match

“Na een paar weken waren mijn zus en Timo officieel een setje. Ze was heel gelukkig en noemde me de hele tijd haar matchmaker. Natuurlijk vond ik het leuk voor haar, maar ik was wel een beetje jaloers. Met Timo praatte ik ook over de afspraakjes die hij met mijn zus had. Ik vond die gesprekken superleuk, maar het deed ook een beetje pijn als hij bijvoorbeeld vertelde over zoenen met mijn zus. Ik begon hem leuker en leuker te vinden. Help!”

Stiekem appen

“Een tijd later maakte ik het uit met Danny. Ik wist vanaf het begin al dat we niet de perfecte match waren en hij zat vaker bij zijn vrienden dan bij mij. Ik vond de break-up niet zo erg, maar het was wel jammer dat ik Timo nu ook minder vaak zag. Ik besloot hem een berichtje te sturen. Hij reageerde meteen en voor ik het wist, appten we de hele dag heen en weer.

Al snel merkte ik dat Timo ook iets voor mij voelde. Elke ochtend stuurde hij ‘Goodmorning beautiful’ en elke avond kreeg ik ‘Sweet dreams, ik zie je in dromenland!’ Het was zo romantisch! We gingen elkaar steeds leuker vinden, maar wisten ook allebei dat het niet netjes was. Er moest iets gebeuren. Daarom besloten we na een maand te stoppen met appen.”

Secret kiss

“Een week later waren mijn zus en ik op een feestje van een gezamenlijke vriendin, waar Timo ook zou komen. Toen ik hem zag binnenkomen, was ik speechless: hij zag er zo goed uit! Mijn zus liep naar hem toe en gaf hem een kus. De rest van de avond stond Timo bij zijn vrienden, totdat mijn zus naar de wc ging. Ineens stond hij voor mijn neus. Hij keek me aan en vroeg of ik een kus van hem wilde. Natuurlijk zei ik nee. Hij kwam dichterbij en fluisterde: ‘Ik weet dat je het wilt.’ Ik hield mijn adem in… Dit mág niet, schoot door mijn hoofd. Te laat. We zoenden!

Tot ik een paar seconden later realiseerde wat we aan het doen waren. Ik liet Timo los en maakte dat ik wegkwam. What was I thinking?! Kort daarna kwam mijn zus weer binnen. Iedereen had Timo en mij gezien, behalve zij. Ze weet nog steeds van niets. Timo en ik hebben elkaar nooit meer gesproken en hij heeft het twee maanden later toch uitgemaakt met mijn zus. Ze is er kapot van. En ik ook, want ik zit met een groot geheim dat ik nooit aan mijn zus kan vertellen.”

De namen en enkele details in dit verhaal zijn om privacy-redenen veranderd. Dit artikel is eerder verschenen in Fashionchick Girls 7.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer