Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Celebs

Ridder van Kooten: “Ik vind mezelf absoluut geen hunk”

FC Girls, 07 december 2017

Ridder van Kooten: “Ik vind mezelf absoluut geen hunk”

Ridder van Kooten is een Nederlandse acteur, zanger én musicalacteur. Je kent hem misschien van de serie Nieuwe Tijden, de Disney TV Series Just Like Me! en Jonge Garde. Maar wist je dat hij nu ook te zien is in Tina de Musical? Deze musical staat helemaal in het teken van liefde en vriendschap, maar hoe zit het eigenlijk met zijn eigen liefdesleven? Wij stelden Ridder een aantal vragen over romantiek, horror-dates én openingszinnen!

Ridder

In Tina de musical speel je een echte hunk. Lopen de meisjes in het dagelijkse leven ook achter je aan?

“Nou, ik vind mezelf absoluut geen hunk!”

Nee??

“Nee haha, ik vind het ook altijd heel gek als anderen dat dan denken. Toen ik te horen kreeg dat ik in Tina de Musical mocht spelen, zeiden ze inderdaad ook tegen mij: ‘Ridder, jij gaat de hunk spelen in de musical.’ Toen dacht ik wel even van, ehm… nou oké. Dat zag ik zeker niet aankomen.”

Maar hoe zit het dan eigenlijk met de romantiek in jouw leven?

“Ik heb gelukkig al een hele lieve en mooie vriendin, dus over romantiek hoef ik mij niet zo druk te maken. Het gaat namelijk allemaal heel goed tussen Sarah Nauta en mij!”

Nu gaat het natuurlijk goed met je relatie, maar ben je ook wel eens op een horror-date geweest?

“Ik ben nooit echt op een horror-date geweest, maar het komt wel vaak genoeg voor dat dates best ongemakkelijk zijn.”

Oeh, vertel!

“Je komt er vrij snel achter of er een klik is tussen jou en je date of niet. Als die klik er niet is, dan wordt het meestal een beetje ongemakkelijk. Dan vallen er veel stiltes en denk je bij jezelf: waar moet ik het nu weer over hebben om de stilte te doorbreken? Dan is het al vrij duidelijk dat er geen tweede date inzit.”

Je personage in de musical is een echte flirt. Heb je zelf ook goede openingszinnen? 

“Dat vind ik altijd lastig. Openingszinnen worden al heel erg snel te cliché, dus ik gebruik ze eigenlijk niet echt. Ik ben ook niet iemand die het heel erg duidelijk maakt, zo van BAM ik ga jou versieren. Ik ben veel rustiger, ik ben meer van het indirect flirten.”

Wat vind jij aantrekkelijk in een meisje?

“Ik vind humor heel erg belangrijk, want je moet wel samen kunnen lachen. Ook is spontaniteit wel echt iets wat een meisje aantrekkelijk maakt. Eigenlijk is dat alles wat mijn vriendin heeft natuurlijk! Ze zit naast mij, dus… Nee, maar je moet het gewoon heel leuk kunnen hebben samen. Op die manier ben je eigenlijk ook goede vrienden met elkaar.”

Wil jij Ridder ook graag zien shinen in Tina de Musical? Dan kan! Je kunt namelijk nog steeds kaartjes scoren door naar deze site te gaan. Fijne voorstelling! ;)

Fotografie: Ruben Kraai

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer